BIY AD

8 Kasım 2009 Pazar

8 Kasım Gecesi Programı

8 Kasım Pazar 20:00 / Philadelphia 76'ers - Detroit Pistons
8 Kasım Pazar 20:00 / Phoenix Suns - Washington Wizards
9 Kasım Pazartesi 02:00 / Orlando Magic - Oklahoma City Thunder
9 Kasım Pazartesi 04:00 (NBA TV)/ Minnesota Timberwolves - Portland Trail Blazers
9 Kasım Pazartesi 04:00 / Golden State Warriors - Sacramento Kings
9 Kasım Pazartesi 04:30 / New Orleans Hornets - Los Angeles Lakers

- Her ne kadar Wizards'da çok sayıda sakat olsa da, Suns ile yapacakları maçın bol skorlu ve zevkli geçmesini bekliyorum. Wizards'da Antawn Jamison oynamamasına rağmen, geçtiğimiz maçta alınan farklı mağlubiyeti takımın soyunma odasında, takım arkadaşlarına bağırarak eleştirmişti. Oyuncuların ellerinden geleni yapmadığına koç Saunders da katılmıştı. Suns inanılmaz formda, Wizards ise tokat yemiş durumda. Evlerinde oynayacakları için avantajı Wizards'da görüyorum.

- Lakers'da Bynum ile Odom yine yoklar. Hornets'dan bir silkinme ve sürpriz galibiyet görme ihtimalimizi arttırıyor bu eksikler. Ama o kadar kötü durumdalar ki güvenmek kolay değil. Chris Paul ile Fisher'ın eşleşmesinde Paul'den yine harika bir performans bekliyorum.

5 FARKLI FIKIR:

onder yuce dedi ki...

merhaba. wizards konusunda dediklerine katilmiyorum. savunmani s sini yapmiyorlar bugun canli olarak izledim phonix ile olan maclarini gilbert arenas dizini korkudan sadece ofansta kullaniyor. butler desen keza. duzenli olarak wizards in ic saha maclarina gidiyorum. eger istersen bloguna ilginc foto. yorum analiz gonderebilirim o haftaki ic saha wizards maclari icin. blogunu ilgiyle takip ediyorum ayrica. bi feedback olarak da eurolig ve tbl ile ilgili postlarda girersen cok sevinirim.

wc24(fatih) dedi ki...

üstad yanlışlık olmş bynum'la gasol yok odom sahada.

sabonis dedi ki...

@onder yuce: Wizards hakkında savunma yapıyorlar demedim ki? yapmazlar zaten senelerdir. Ayrıca çok hoş ya, ne güzel iç saha maçlarına gidiyormuşsun, valla kıskandım =)

ama dediğim gibi senelerdir de kadrolarındaki hücuma yönelik oyuncularla göz zevkine hitap ederler. ben anlamadım tam olarak neye katılmadığını.

Ayrıca elbette fotoğraf ve yorum görmek isterim senden. Çok makbule geçer. email adresim sağ üstte duruyor, gönderirsen bu tür şeyler, çok sevinirim. Kontağa geç benimle lütfen.

son olarak da, tbl için www.salsabasket.net ve euroleague için maliano.blogspot.com öneriyorum. Konularında en iyiler bu bloglar. Benim bu iki konudaki bilgim ve ilgim maalesef üst düzeyde değil zaten.

sabonis dedi ki...

@wc24(fatih): haklısın. umarım okuyanlar anlamıştır 'yine' dediğim için. Çünkü son maçta oynamayanlar da Bynum ile Gasol'dü. Keza Gasol sezon başından beri sakat. Sağolasın ilgi için

wc24(fatih) dedi ki...

@sabonis evet gasol zaten sene başından beri yok.bynum'da sakatlandı arkasına senin yazında odom'uda görünce bi noluyo bu takıma dedim sora yanlışlık olduğunu anladım.bi arkadaş sayesinde yeni keşfettim sitenizi sağlam yazılarınız var tebrikler.