BIY AD

10 Kasım 2009 Salı

9 Kasım Gecesi Programı

10 Kasım Salı 02:00 / Phoenix Suns - Philadelphia 76'ers
10 Kasım Salı 02:30 (NBA TV) / Utah Jazz - New York Knicks
10 Kasım Salı 02:00 / Toronto Raptors - San Antonio Spurs
10 Kasım Salı 02:00 / New Orleans Hornets - Los Angeles Clippers
10 Kasım Salı 02:00 / Minnesota Timberwolves - Golden State Warriors

- Suns ile 76'ers arasında Dalembert'in ne kadar süre alacağı ve nasıl oynayacağını gerçekten çok merak ediyorum. Speights ve Young ikilisi uzun forvetteki, Brand de pivottaki dakikaları alabilir. İki takımın form durumlarına baktığımızda, çok rahat bir Suns galibiyeti çıkar diyebiliriz ancak Suns 5 maçlık deplasman turnesinin son maçına çıkıyor. 4 tane yüksek tempoda maç oynadılar, bunların biri Boston diğeri Orlando ileydi. Şimdi de dün Washington'la oynadıktan hemen sonra bugün Philly'e geldiler. Yorgunluk had safhada olacaktır. Bu yüzden bir tahmin vermem bu durumda zor ama bir kez daha söyleyeyim, form olarak Suns gerçekten muhteşem şu anda.

- NBA TV'den yayınlanacak maçta Jazz, Kings'den yediği darbeyi savuşturmak isteyecektir Madison Square Garden'da. Aynı şekilde Knicks de, son maçta az kalsın tarihi fark yiyecekti Bucks'a karşı. Onlar da taraftara kendilerini affettirmek isteyeceklerdir. Ben, daha yeni sürpriz bir mağlubiyet almalarına rağmen, Deron'ın akıllı oyunuyla ve uzunlarının baskınlığıyla Jazz'ın bu maçı alacağına inanıyorum.

- Raptors ile Spurs mücadelesinde Spurs'ü izlemeyi çok isterdim ama yarın iş var, yapacak birşey yok. Artık bir şekilde maçı edinip pozisyonlara bakmaya çalışacağım. Hedo için güzel bir akşam olacaktır. Sevildiği bir şehirde, eski takımına karşı oynayacak. Richard Jefferson ile karşılıklı kapışmalarını izlemek güzel olacak. Artık Pop'tan rica ediyorum McDyess ilk 5'e yerleşsin. Spurs'de herşey kötü gitse de, daha çok dış şuta dayalı oynayan Raptors'ı evlerinde yeneceklerdir. Zaten olası bir mağlubiyette alarmlar, sirenler, çanlar, herşey çalmaya başlayacak...

- Geldik Hornets-Clippers'a. Maç Los Angeles'ta, ligin en iyi oyun kurucusu olarak gösterilen Paul ile geçen sezonun ardından bu sene de eleştirilerden kurtulamayan Davis karşılaşıyor. İkilinin düellosu izlenmeye değer olacaktır. Clippers 0-4 başlangıçtan sonra, sözde 3 galibiyet üstüste aldı ama hepsi de ligin kötü takımlarına karşıydı (Warriors, Grizzlies, Timberwolves). Yine de, sempati duyduğum Clippers'ın kazanmasını istiyorum ve bu maçı alacak güce de kesinlikle sahipler.

2 FARKLI FIKIR:

Dan Dirik dedi ki...

Duncan oynamıyor bizim, favori Toronto gibi bu maçta da...

sabonis dedi ki...

Ben uyumadan önce böyle bir rapor yoktu. Böyle maçlar hakkında kısa da olsa yorum yazmak zor hakkaten. Son dakikada sakatlıklar çıkabiliyor.
Neyse yine de kazanmayı bilmiş Spurs.