BIY AD

11 Kasım 2009 Çarşamba

-Dönüyorum -Hayır Dönmüyorsun

Tracy McGrady 2 gün önce gaza gelerek "18 Kasım'da döneceğim. Geçtiğimiz sene adeta tek bacakla oynamıştım. En iyi oyunculara karşı bu şekilde oynayınca rekabet edememiştim. Yaz döneminde de yaşadıklarımı göz önüne alınca, çok heyecalıyım dönmek için." demişti Yahoo Sports'a. Aynı gün içinde kulübün genel menajeri Daryl Morey "Daha henüz T-Mac'in dönüşü için bir gün belirlemedik. Biz yöneticiler, doktorlar ve Tracy'nin kendisi hep birlikte karar vereceğiz doğru zamana." diyerek bu açıklamayı gölgede bırakmıştı.

Dün de koç Adelman, McGrady'nin yakında dönmeyeceğini düşündüğünü belirtmiş: "Evet belki dizi çok iyi durumda, antrenman yapıyor ve ağrısı yok. Ama kondüsyon/sahayı katetmek ve defanstaki hareketlerinin üzerinde çalışması gerekiyor. Mikro kırık ameliyatından sonra eski halinize dönmeniz çok uzun sürer, eski çabukluğunuzu kolay kolay kazanamazsınız."

Takımın 2 yetkilisinin açıklamalarından sonra da T-Mac çark etmiş "Döneceğimi söylemedim, sadece hedefim o gün dönmek" diyerek.

T-Mac kadar ben de merak ediyorum Grover'ın yıldız oyuncuyu eski haline döndürmekte ne kadar başarılı olacağını. Ayın 23'ünde dizinin MR'ı çekilecekmiş, umarım bir terslikle karşılaşılmaz. O dönene kadar Ariza'nın yıldızlık testini izlemeye devam edeceğiz. O müthiş başlangıcın ardından son 4 maçta %34 ile şut kullanan forvetin düşüşü devam edecek gibi geliyor bana.

5 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

t-mac efsane olacak bir oyuncuydu ama sakatlıklar peşini bırakmadı bir türlü.Her şeyden önce sahada duruşu, karizması, bakışları yeter

thunderbird dedi ki...

18'inde dönme hedefi var ve MR'ı 23'ünde mi çekilecek?

sannti dedi ki...

T-Mac'in hakkından ancak Phoenix sağlık ekibi gelir. Shaq, Nash, Grant Hill üzerinde çıkardıkları işi görünce T-Mac de oraya gitse eski günlerine döner gibi geliyor bana.

Semih. ~ dedi ki...

%100 dön lütfen(en azından 70)..Seni aciz görmek istemiyorum

Larry dedi ki...

bana göre t-mac ne zaman dönerse dönsün çok sağlam bir dönüş yapamıyacak. 15 sayı ortalaması tuturur fazlasıda gelmez.