BIY AD

10 Kasım 2009 Salı

İstek

Yan tarafa yeni koyduğum maç sonrası yazıları okuyup okumadığınızı konu alan anketi oylarsanız sevinirim. Hatta mümkünse eğer okumuyorsanız, bu yazıya lütfen yorum bırakın nedenini belirten. Uzun mu geliyor? Sonraki akşam olduğu için geç mi oluyor? Yoksa ilginizi mi çekmiyor? Sevinirim.

Teşekkürler.

12 FARKLI FIKIR:

kurkoc dedi ki...

Bloğunuzu takip eden bir Konyali Portland lı olarak :) açıkcası yazı biraz geç oluyor ama biraz daha erken yazın gibi bir terbiyesizlik yapmayacağım..Ben yazıya şöyle bir göz gezdiriyorum..Göz gezdirme sebebim ise genelde zaten sabahtan Box Score ları takip etmiş,maç videosunu izlemiş ve maç yazılarını okumuş olmam..Tabi bunlar maçı izlemekle eş değer şeyler olmadğından yine de okuyorum..

PIERREMANU dedi ki...

Sektirmeden ne var ne yok okuyorum. Yazdığınız her şeyi okuyarak blogunuzu sömürüyorum.

Sheed dedi ki...

ilgimi çekmiyor..

muyek dedi ki...

aynen devam , yazilarin uzunlugu gayet kivaminda ne uzun ne kisa , super bir blog nba hakkinda , keske gunun maclari baslamadan bir de bahis kuponlari verebilsen.

keymark9 dedi ki...

kürşad koç'un da dediği gibi yazılar biraz geç geldiği için zaten o maçla ilgili gerekli doneleri edinmiş oluyorum. arada sırada fırsat bulursam okuyorum onun dışında pek ilgimi çekmiyor o saatten sonra.

tolga dedi ki...

maç sonu yerine maç öncesi yaptığınız bilgilendirme yazılarına ağırlık verseniz bence daha iyi olur. iddia yapanlarında çok işine yarıyor bu yazılar, basketbollla ilgisi olmayan bir arkadaşım sırf bu yüzden blogunuzu takip ediyor :))

Dan Dirik dedi ki...

Babam yazılsa okuyacağım için okuyorum maç sonuçlarını bilsem de =) Yazılması zor geliyor gibi sanki ama gerekli bence

Last Son of Krypton dedi ki...

ben blog'unuz için genel bir yorum yapmak istiyorum. uzun zamandır nba ile ilgili, basketbolu tüm kapsamıyla ele alan bir blog hazırlama emelindeydim. ancak işlerim dolayısıyla yeteri kadar zaman ayıramadığım için bundan vazgeçtim ve sizin blog'unuzla tanıştım. hemen hemen kafamda olan bu tarz bir blog'tu. ancak "olmasa çok daha iyi olur" diyebileceğim bir şey var: yazılarınızda biraz taraflı oluyorsunuz. bu blog'un herkese hitap edebilmesi için bu tip taraflı yorumlarınızın minimum seviyede kalmasını arzu ederdim. fakat belirttiğim gibi gerçekten çok başarılı ve çok da zor olan bir çalışma gerçekleştiriyorusunuz.

Mehmet Dinler dedi ki...

BLogun diğer her postunu birer ikişer defa okuyorum da maç yazılarında sadece bir kaç maç. Kings, Bucks, Hawks falan olursa...

sabonis dedi ki...

Teşekkürler herkese. Valla açıkçası yazması oldukça zahmetli olduğu için ve genelde insanların okumadığı hissine kapıldığım için böyle bir anket yaptım ancak istatistiklere göre okunuyormuş. Mümkün olduğunca devamını getireceğim

@Taylan Ege: ne gibi bir taraflılıktan bahsettiğini söyler misin? Gerçekten bilmiyorum hangi anlamda söylediğini, yani hangi takım lehine veya aleyhine yazıyorum?

Last Son of Krypton dedi ki...

yazdığım yazıyı tekrar okuyunca biraz eksik yazmış olduğumun farkına vardım, hatamı kabul ediyorum =) tam açıklayamamışım demek istediğimi. tam olarak bir takımı tutma veya bir başkasını yerme anlamında söylemek istemedim. sonuçta "shaq adam mı?!" türevinden yazılar yazmıyorsun =) demek istediğim yazdığın yazıların daha çok bilgi verebilecek niteliklerde olması. yani daha az yorum içeren daha çok yoruma yönelten yazılar yazabilrsin. bu sayede blog'u takip edenler yorum sayılarını da arttırmış olabilirler ve blog'un takip edilme oranı da artabilir. sakın yanlış anlama amacım sana akıl vermek kesinlikle değil. sadece görüşlerimizi dinlemek istediğin için söylüyorum bunları.

sabonis dedi ki...

Yok yahu neyi yanlış anlayacağım, ben söyledim zaten yazın diye bu tarz isteklerinizi =)

Ne demek istediğin hakkında bir fikir edinmiş olsam da, tamamen anladığımı söyleyemeyeceğim.

Bir örnek verip daha detaylı anlatabilir misin demek istediğini? Hatta sağ üstte gördüğün mail adresine de atabilirsen sevinirim.