BIY AD

8 Kasım 2009 Pazar

Iverson Atlanta Yolcusu

Takımdan ayrılmış ve Atlanta'da yazlarını geçirdiğini eve gitmiş Iverson. Grizzlies koçu Hollins, Iverson'a bizzat izin verdiğini, ailesiyle ilgili medyaya aktarılmaması gereken bir problem olduğunu söylemiş. Elbette döndüğünde bench'ten gelmesi konusunda oturup konuşulması gerektiğini, bunun büyük bir sorun olduğunu da itiraf etmiş. Yahoo'dan Marc Spears'a gelen fısıltıya göre Iverson'ın takımdan ayrılması ve Atlanta'ya gitmesinin nedeni tamamen Memphis'teki mutsuzluğundan kaynaklanıyormuş.

Eğer ilk 5 başlamadığı için takımdan ayrıldıysa, NBA kariyerine nokta koymak adına çok büyük bir adım atmış. Yok eğer gerçekten olay ailevi bir durum ise en yakın sürede halledip döner takıma umarım. Ama nedense(!) bana olay daha çok yedek oturmasından kaynaklanıyro gibi geliyor. Size?

4 FARKLI FIKIR:

littleiv dedi ki...

direk olarak yedeklikle alakalı bir konu. bu adam egodan oluşan nba'in en büyük starlarından biri. yedek oturtmak neymiş ki. sonuna kadar arkasındayız the answer'ın. 2 3 sene sonra efes'te görmek isteriz :)

twilost dedi ki...

nedir bu iverson'ı küçük görme merakı.. bi kuşak onun sayesinde basketbola aşık, o kuşaktan biri olarak da bu duruma düşmesine çok üzülüyorum çok.. nolursa olsun iverson çok büyük bi oyuncuydu ve öyle de hatırlanmalı..

Andrei dedi ki...

dilerim iverson da çok büyük bir oyuncu olduğu günlerin eskide kaldığını farkeder de biraz daha seyrederiz kendisini.

Major dedi ki...

memphis yöneticileride heralde nba'in en aptal yöneticileri olmalılar. iverson'ın ilk 5 oynamak için onları seçtiğini bilmiyorlar sanırım..