BIY AD

21 Kasım 2009 Cumartesi

Kendinizi Test Edin

http://www.sporcle.com/games/wisedrunker/00points

Link'teki testte, NBA'deki 30 takımın, son 10 yılda en çok sayı atan 5 oyuncusunu bulmaya çalışıyorsunuz. Sayı ortalaması değil ama toplama bakılıyor. 150 oyuncuyu bilmek için 15 dakika süreniz var. Ben 128 yaptım, 2 tane de bana göre "Yok artık" denilecek adamı unutmuşum.
Edit: 130 yazmışım o ikisini de dahil edip kafamda o anda, gerçek rakam 128 arkadaşlar pardon.

Siz de kaç yaptğınızı paylaşın lütfen.

Bu arada testi hayatinanlari adli blog'da gördüm.
NBA Testi resmi de bir zamanların Pivot dergisinden. Belirteyim dedim =)

21 FARKLI FIKIR:

siriusjames dedi ki...

101 geldi ancak :)

Adsız dedi ki...

105-110 arası birşeydi.Saniyeler içinde unutmayı başardım.Bazı çok kolay isimleri bilemedim ama bazı çok zor isimleri de bildim.:)

Adsız dedi ki...

129

oz01 dedi ki...

yaklaşık 1 yıldır takip ediyorum NBA yi ve 41 yapmamda normal heralde..

Adsız dedi ki...

100 yaptım. ama geç ısındım insanın bildiği bişey bir anda aklına gelmiyor. mesela spurs de ilk 4 ü bildikten sonra bruce bowen aklıma gelmedi. Normalde bilirdim ama o an için gelmedi. Bu arada kaan kural röportajının 3. bölümünü istiyoruzzzzzz...:))

ZorAdam51 dedi ki...

93'te Wade'yi bilemedim ona üzüldüm.Ozan bende 2 senedir izliyom.Sende seneye benim gibi yaparsın :D

Dan Dirik dedi ki...

--Spoiler--
124 yaptım, tam bitti Kirilenko geldi aklıma. Pek hatırlatmıyor tabii bu sene. Yine Aaron Mckie'yi bilip Eric Snow diyememek gibi pek çok aklımdan kaçan şey var. Rafer Alston'la Nocioni de hiç aklıma gelmezdi. Ayrıca buradan bol vaktimi çalan Peja, Wally ve Kirk isimli arkadaşların soy isimlerini esefle kınıyorum

Adsız dedi ki...

Üstad çok iyisin. ben ancak 67 yapabildim. Bazı isimler gerçekten aklıma gelmedi(misal Mark Blount) bazıları aklıma geldi ama "hadi be" dedim(misaş nene). 5-6 ismide doğru scriptini yazmayı bir türlü becemedeiğim için bile bile kaçırdım :)

Adsız dedi ki...

full çektim...

Koray dedi ki...

124. Maksimumu falan 135-140 falandır bence "normal" bir insan için. carrollu falan bilmek imkansız gibi 1 saat düşünsem aklıma gelmez carrolun herhangi birşeyde sıralamaya girdiğini=)Lamond Murray i tamamen silmişim kafamdan görünce hatırladım.Takım takım bakınca daha kolay oluyor çat diye yazabiliyorsun bazılarını, güzel testmiş.

Teşekkürler.

sannti dedi ki...

120 küsür yaptım ben de, ama Iguodala'yı falan unutmuşum nasıl olduysa. Bu arada sporcle'deki tek NBA testi bu değil. Çok daha zorları da var, oldukça güzel bi site. Kendine güvenen arkadaşları aşağıdakini yapmaya davet ediyorum.

http://www.sporcle.com/games/nbadraft.php

Adsız dedi ki...

124 yaptım..

Holycan dedi ki...

119 yaptım. ayrıca bunu yaparken iverson'ı unuttum desem ne dersin merak ediyorum :)

Koray dedi ki...

http://www.sporcle.com/games/mhallaway30/nbaallstars60seconds

buda çok iyi

PIERREMANU dedi ki...

109 yaptım. Chicago, Dallas, Detroit, Golden State, Lakers ve Miami full yaptıklarım. Webber, Cassell, Granger, Payton, Mobley, Antoine Walker, Marbury ve Barbosa unuttuklarım içerisindeki ağır toplar.

Berke B. dedi ki...

110'da benden..

unuttuklarım arasında; Durant, Malone, roy, gay, butler.. gibi isimler var..

Mavi dedi ki...

111 yaptım, berbat. granger, rjeff, larry hughes. carroll ve brezec i bilmenin imkanı yok gibi. hornets da wesley için çok düşündüm ama bulamadım :)

Mehmet Dinler dedi ki...

80 yapabildim. Ama oyuncunun adının yazılışını doğru bilemediğimden gitti birçoğu. nba.com'dan bak da işaretle zor iş (:

cenar dedi ki...

ilguaskas, igoudala yazmak 2-3 dk mı aldı ama 100 civari bisi yaptım.
ama okur ve turkoglu yazarken ki gururum anlatılamazdı:D:D

Dong Fangzhuo dedi ki...

114 yaptım(Ilgauskas,Wesley gibi adamları unuttum),draft testinde ise 34.(Aguirre'ın soyadını hatırlamak 2 dakikamı aldı)

littleiv dedi ki...

98 eh not bad