BIY AD

22 Kasım 2009 Pazar

21 Kasım Programı

21 Kasım Cumartesi / New York Knicks 98 - New Jersey Nets 91
22 Kasım Pazar 02:30 / Philadelphia 76'ers - Cleveland Cavaliers
22 Kasım Pazar 03:00 / Atlanta Hawks - New Orleans Hornets
22 Kasım Pazar 03:00 / Milwaukee Bucks - Memphis Grizzlies
22 Kasım Pazar 03:30 / Washington Wizards - San Antonio Spurs
22 Kasım Pazar 03:30 / Sacramento Kings - Houston Rockets
22 Kasım Pazar 04:00 (NBA TV) / Detroit Pistons - Utah Jazz
22 Kasım Pazar 04:00 (NTV) / Chicago Bulls - Denver Nuggets
22 Kasım Pazar 05:00 / Minnesota Timberwolves - Portland Trail Blazers

Yine aynı saatteki maçlar NTV'de. Ersan'ın maçı yine yayınlanmıyor maalesef. Üstelik Mehmet de grip olduğu için yok. NTV'deki Bulls - Nuggets maçı çok daha ilgi çekici halde yani.

- Ersan'ın bugün Zach Randolph karşısında ne yapacağını gerçekten çok merak ediyorum. Savunmada Randolph post-up yaptığında, Ersan'ın normal şartlarda arkasında durması mümkün değil. Ancak iş Ersan'ın hücuma geldiğinde de, Randolph'un dış alan savunması rezalet bile diyemeyeceğimiz bir seviyede. İlginç bir eşleşme olacak.

- Bir başka ilginç maç da Wizards ile Spurs arasında oynanacak. İki tane beklenmedik bir şekilde sezona kötü başlayan takım. Eğer abuk subuk bir fark olmamışsa, yarın ilk işim bu maça bakmak olacak. Parker oynarsa, Spurs'ün kazanacağını düşünüyorum artık.

- Hawks, Hornets'e yenilmez, yenilemez. Öyle birşey olursa dünyanın dengeleri değişir.

- Nets de erken oynanan maçta 0-13'e imza atmış. En azındna iyi bir haber var: Harris sonunda dönmüş, bench'ten oyuna dahil olmuş.

8 FARKLI FIKIR:

Banko dedi ki...

Harris falan boş. Yine ne varsa CDR'da var adam domuz gribi oldu döndü geldi halsiz halsiz oynadı. Nets'in daha kaç maç kaybedeğini çok merak ediyorum. Courtney Lee'de dönse zayıf bir rakibe karşı ilk galibiyetlerini alabilirler. Arkadaşlar size tavsiyem Nets'in oynayacağı maçlarda fanilayı, donunuzu satıp Nets'e basın :) Güzel günler yakında !!!!!! ( Nets senin allah belanı versin yatıyorum senin yüzünden)

bahtiyar dedi ki...

devin harris-cdr-lebron james-yi jian-brook lopez sence böyle birşey olsa bench e de 1-2 takviyeyle şampiyonluğa oynama şansı var mı nets'in seneye?

sabonis dedi ki...

o saydığın şekliyle zor. hala şu anki şampiyonluğa oynayan kadrolar dağılana kadar, çok zor.

ama nets'te bol bol var salary cap var. lebron'un yanına 1 tane daha star'ımsı birini alabilirler. işte o zaman çok tehlikeli olurlar. umarım alabilirler istedikleri oyuncuları

sannti dedi ki...

Devin Harris şampiyonluk yolunda güvenebilecek son oyuncu şu ana kadarki kariyer gidişatıyla. Senede ortalama 30 maç kaçıran bi adam Harris, ki doğru düzgün playoff oynamıyo iki senedir. İşin içine bir de playoff girerse sanmıyorum kaldırabileceğini.

bahtiyar dedi ki...

ben umutluyum seneye, küçük ortak jay-z başkan lebron'u ikna edebilirse yanına kaliteli bir pf ile şampiyonluğa oynar bu takım. devin harris'te artık istikrarlı oynasın bir zahmet.

Dan Dirik dedi ki...

Dengeleri bilmem de Hornets bi garip

Onur Kukuk dedi ki...

hawks hornets'e yenildi dünyanın dengeleri değişti.

siriusjames dedi ki...

Sabonis yapma yahu Hornets'ın galibiyeti tahmin edilebilirdi bence.