BIY AD

25 Kasım 2009 Çarşamba

24 Kasım Programı

25 Kasım Çarşamba 02:00 / Philadelphia 76'ers - Washington Wizards
25 Kasım Çarşamba 02:00 (NBA TV) / Indiana Pacers - Toronto Raptors
25 Kasım Çarşamba 03:30 / Golden State Warriors - Dallas Mavericks
25 Kasım Çarşamba 04:00 / New Jersey Nets - Denver Nuggets
25 Kasım Çarşamba 04:00 / Oklahoma City Thunder - Utah Jazz
25 Kasım Çarşamba 05:30 / New York Knicks - Los Angeles Lakers

Philly - Wizards maçı bence oldukça güzel geçmeye aday. İki tane, sezon başında playoff'lara kalması beklenen ancak form düzeyleri ve şanssızlıkları (sakatlıkları) bu seviyelerde sürerse playoff göremeyecek takım karşılaşıyor. Wizards'da Arenas hariç herkes kötü gidişata çözümü içeride üretmeye çalışırken, Arenas üstüste demeçler veriyor. Belki de Wizards'ın aradığı şey sinirli ve başına buyruk bir Arenas ile onu tamamlayacak isimlerdir. Hep birlikte göreceğiz...

Pacers'da Murphy sakatlıktan döndü ancak bugün kadroda olması beklenilen Dunleavy için "döneceği tarih belli değil" diye açıklama yapılmış. Adam bir türlü iyileşemedi gitti... Hedo'muzu defansta çok zor bir gece bekliyor. Ligin en komple ve güçlü kısa forvetlerinden Granger'a karşı mücadele edecek. Hibbert'a Bosh'u durdurmakta güvenmeyen O'Brien, Foster'ı onun yerine ilk 5'e yerleştirecekmiş. Bence yine de Raptors'ın kazanacağı bir maç.

1 FARKLI FIKIR:

Dan Dirik dedi ki...

Geçen San Antonio maçında spiker yarınki SA-GSW maçı için "Don Nelson hasta olduğu için Golden State'de kalıcak" gibi bişeyler demişti yanlış anlamadıysam. Bu Dallas deplasmanında var mıydı? Yoksa acayip gülerim (dallas kaybetmiş az önce)