BIY AD

23 Kasım 2009 Pazartesi

22 Kasım - Günün En İyileri


Link

10 numarada dandik ötesi bir hareket olunca "Eyvah" demiştim ama Vince Carter, Kobe, Nash, Gerald Wallace, Shannon Brown ve tekrar Kobe ile mest oldum.

Kobe'nin 1 numaradaki hareketini izlemeyenlere duyurulur: Sezon başına 1, bilemediniz 2 tane ancak oluyor bu basketten. İzleyin izlettirin. 8 numarada da sol elle nasıl şut atıldığına dair ders veriyor. İki pozisyonda da şans var ama bu kadar zor şutlarda, olacak o kadar. Shannon Brown da saçmalamaya devam ediyor. Saçmalamak derken iyi anlamda yani. Bu nasıl bir bacak kasıdır anlamak mümkün değil, uçuyor adeta. Steve Nash'in basketinde ilk açıdan "Ne var bunda?" diyebilirsiniz ama tekrardaki cross-over'a dikkat.

8 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

shannon brown'ın yaptığı smaçları bacak kasıyla ilişkilendirmek enteresan bir bakış açısı...

Maximus dedi ki...

İnsan değilsin kobe.

Biraz argo olacak ama gerald wallace koymuş çocuğu:))

Adsız dedi ki...

bacak kasıyla zıplanmıyor mu birader?

Adsız dedi ki...

yahu kobe ne yaptı öyle! pota arkasından üstünde adam varken hemde faule rağmen yuha. birde gayet normal birşeymiş gibi trip atıyor. manyaksın sen olum!

top çemberden geçtikten sonra birkaç saniye herkes "hey biraz önce olan şeyi sende gördün mü?" der gibi birbirine bakıyor. :)

şimdiden sezonun en iyi harereketine adayımdır. bunun üstüne ne çıkabilir ki! ne yani amuda kalkmış vaziyette şut sokan olamaz herhalde!

Dan Dirik dedi ki...

Evet ben de son duyduğumda levitasyonla oluyormuş bu havalanmalar. Ne iş?

Adsız dedi ki...

o değil de şu kaan kural röportajı nerede ya? can olm dengesiz misin nesin bu ne ya? Bari yayınlamıcam de biz de beklemeyelim. Böyle saçmalık mı olur?

orsevrim dedi ki...

sabonis bak kaan kural röportajını yayımlamıyorsun, üstüne 'bissürü' yazı koyuyorsun.. millet galeyana gelecek en sonunda.. :)

kobe'ye de eyvallah diyorum bu arada..

fairfax dedi ki...

kobe'nin inanilmaz sayisi icin kural kitabi enteresan bir sey soyluyor :
RULE NO. 8
Section II
b. Any ball that rebounds or passes directly behind the backboard, in either direction, from any point is considered out-of-bounds.