BIY AD

25 Kasım 2009 Çarşamba

Ray Allen Eskide Yaşıyor

Ray Allen 6 ay önceye dönmüş ve "Rashard Lewis'in ilk testi ne zaman yapıldı? Eğer bizle oynadıkları sıradaysa, bizim doğu finaline çıkmamız gerekiyordu." şeklinde bir açıklamada bulunmuş. Hadi Lewis'siz Magic'i eledi Celtics ok peki ya Cavs'e karşı ne yapacaklardı? Bence 4-1 Cavs lehine biterdi. Garnett'siz pota altını LeBron dağıtırdı gibi geliyor... Ayrıca ne gerek var bu tür şeylere? Siz eksiktiniz, onlar ise daha iyi ve güçlü bir kadroya sahiplerdi ve kazandılar. Bu kadar basit. Adam da 10 maç cezasını çekmiş, hala deşmenin ne alamı var?

6 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

cavs birşey dememişken ray allen'ın bu yorumu gereksiz olmuş

Semih. ~ dedi ki...

adsıza katılıyorm bi kere çıkar cavs laf atar öyle böyle diye ray allen'ın neresinde sivilce çıkmış

sannti dedi ki...

türk gibi yaklaşmış olaya ray allen. amerika'da başka bir kişinin bu tip bir açıklamada bulunmamasının nedeni de o, bu kadar dıdısının dıdısı tarzında hesap yapmıyorlar özellikle NBA'de, anı yaşıyor arkadaşlar.

Adsız dedi ki...

bu önemli bir açıklama aslında. olayı biraz daha netleştirmek adına sabonisten lewis'in ceza almasına neden olan maddeyi ve ilgili disiplin yönetneliğini bizle paylaşmasını umuyorum.

nate dedi ki...

sırf 10 maç ceza yese yine iyi 1 milyon dolardan fazla para cezasıda ödedi. Valla herkes demiş aynen katılıyorum Cavs çıkar laf söylerdi çok saçma bu açıklama.

Adsız dedi ki...

para cezası ödemiyor... maç başına aldığı para kesiliyor maaşından... bu da haliyle 1 milyon ediyor... iyi para bee..