BIY AD

9 Kasım 2009 Pazartesi

Memphis'in Kafasına Taş Düşmüş

Bynum'ın geçtiğimiz aylarda "Sana ihtiyacım yok artık, düş yakamdan" dediği Kareem Abdul-Jabbar ile görüşmeye başlamış Grizzlies. Uzunlarını eğitmesi için kulübe kazandırmayı düşünüyorlarmış eski oyuncuyu. Aslında şu anda Kareem'in Lakers ile kontratı bulunuyor ancak Lakers takımı Grizzlies'in Kareem ile konuşması için özel izin vermiş. Grizzlies takımı, Kareem'in kendilerine Lakers'la beraber ne kadar zaman ayırabileceğini konuşup, ona göre kendisini danışman olarak tutacakmış.

Memphis Grizzlies'in, yıllardır yaptığı en doğru iş bence bu. Gasol, Thabeet ve Haddadi gibi 3 tane genç uzunları var ve hepsi 'ham'. Özellikle Marc Gasol'ün üzerine eğilinirse, Grizzlies Pau Gasol takasından düşünülen kadar çok zarar etmeyebilir. Şu anda sadece iyi bir pivot olarak görülse de, Marc Gasol'ün NBA'in sağlam uzunlarından biri olacak potansiyeli var. Tabii asla kardeşinin seviyesine çıkamayacağı aşikar. Ben en çok Kareem'in, Thabeet ile çalışmalarını merak ediyorum. Bana göre Thabeet son yıllardaki draftlar içinde en büyük balonlardan biriydi, bakalım efsane pivot onu iyi bir oyuncu haline getirebilecek mi?

2 FARKLI FIKIR:

Turiaf dedi ki...

Kareem Olowokandi ile de çalışmıştı ama sonucu hepimiz gördük. Oyuncuda potansiyle ve çalışma hırsı olmadığı sürece istersen Cap'in yanına Hakeem,David Robinson vs koy bir halt olmaz o oyuncudan. Açıkcası Thabeet'de ben Olowokandi potansiyeli görüyorum....

Birde James Worthy Bynum'ın Kareem ile çalışmaya devam ettiğini söylediğini biryerde okumuştum.

Hasan dedi ki...

Dedikodularin sebebi bu olabilir mi acaba ?

http://www.nba.com/2009/news/11/10/jabbar.leukemia.ap/index.html