BIY AD

13 Kasım 2009 Cuma

O Bir Hannibal Lecter, O Bir Larry Bird


Link

O biiiiiiiiiiir ERSAAAAAN ILYASOVAAAAAAA. Muhteşem, tek kelimeyle muhteşem. Ersan'ın Bucks'a galibiyeti getiren iyi oyunu sonrasında Denver televizyonunda maçı sunan spikerden gelen yorum: "Ersan Ilyasova, NBA'de 2. yılını geçiren Türk, Hannibal Lecter'a benziyor ama bugün Larry Bird gibi oynadı."
Dan Dirik'e Larry Bird benzetmesini dile getirdiği için teşekkür ediyorum. Hemen kesip koydum youtube'a. Umarım çok kişiye ulaşır bu video, gurur duydum vallahi.

Az önce çabuk çabuk Ersan'ın maçta oynadığı 20 dakikayı izledim. Ersan doğru seçtiği, boş kaldığı zaman kullandığı şutların hepsini deliksiz sokmuş, 1-2 tane üzerinde adam varken denedikleri ise girmemiş. Bunlara da zorlama atış demek doğru olmaz, 1'e 1 kullanmış sadece. 3-4 pozisyonda bomboş takım arkadaşlarını anında görüp pas vermiş. Ayrıca defansta penetreyle Bucks savunmasını delen Nuggets kısalarına çok yerinde yardımlar getirmiş. Bunların hepsi Skiles'ın gözünde artı puan. Sırada ilk 5'e yerleşip maç başına 30 dakikalara çıkması var inşallah. Böyle doğru oynamaya devam etsin, o da yakındır.

11 FARKLI FIKIR:

Dan Dirik dedi ki...

Ahah Hannibal kısmını kaçırmışım iyi demiş xD

asist time dedi ki...

macın full videosu varsa upload edebilir misin ??

r7bertpires dedi ki...

yalnız salak spiker filmi izleyeli epey olmuş heralde. "hannibal lecner" diyor. ersan il-liyas-ova telaffuzu ise "priceless" :p

Adsız dedi ki...

konyalı portlandlılar sızden bı rıcam var.cok merak edıyorum ersanın neler yapıtıklarını ama hıc bı yerde ızleyemıyorum. acaba bır sonrakı bucks macını ızlerken ersanın attıgı sayılarını bloklarını fln kesıp youtube a koyabılır mısınız? tesekkuler

sabonis dedi ki...

Yapabilirim hatta bu aklımda vardı ama efektif bir kesme biçme programına ihtiyacım var. Şu an kullandığımla çok uzun sürüyor ve üşeniyorum haliyle =)

avi, mp4 vs gibi formatları, saniye aralıkları girince caaart diye kesecek bir program bilen var mıdır arkadaşlar? tavsiyenizi bekliyorum.

jackiechiles dedi ki...

ben de şu videolardan sonra soracaktım tam, "hocam kocaman maçları moviemaker veya adobe premiere'de keserken 3 maç üst üste beşiktaş izlemiş gibi çile çekmiyor musun?" diye. :=).

gözümsün ersan.

sabonis dedi ki...

@asist time: vallahi bütün maçı maalesef upload edemeyeceğim kusura bakma. üzgünüm.

@jackiechiles: yok mu bir tavsiye =)

Dan Dirik dedi ki...

VirtualDub biliyorum ama şahsen kullanmadım, kullanan tanıdıklarım beğeniyor

jackiechiles dedi ki...

valla ben de bahsettiğim ikiliden tiksinip video kesip biçme camiasıyla ilişiğimi kestim :=).
kolaylıklar dilerim sana. blog da çok güzel bu arada, ne zamandır söyleyim diyodum, eline sağlık.

r7bertpires dedi ki...

VirtualDubMod ile hem kesme hem de daa sonra bu kestiklerini birleştirme çok basit ve kısa da sürüyor. ama sadece .avi uzantılı dosyalar için

dl: http://divxplanet.com/dosyaindir.php?id=13

programı açtıktan sonra(kurulum yok, exe dosyasını açmak yeterli) sağ altta "frame"in sol tarafında iki tuş var. kesmek stedigin yerin başına getirdikten sonra soldakine, sonuna getirdikten sonra da sağdakine basıyorsun. sonra "video"dan "direct stream copy" seçip "file"-"save as" diyerek yeni videomuzu hazırlamış oluyoruz. 10-15 saniye sürer kesme işlemi. ilk kestiğin dosyayı 1 ve sonrakilerine de 2,3,4... şeklinde adlandırmalısın. çünkü birleştirirken şöyle yapılması lazım:
17 tane ersan videosu var diyelim, dosyalara 1'den 17'ye kadar isim ver. hepsini aynı klasör içine attıktan sonra 1 numaralı videoyu vdb'de aç ve sonra "append segment" diyerek 2 no'luyu seç. yine video>direct stream copy seç ve "save as" de. hepsini arka arkaya birleştirecek.

uzun bir işlemmiş gibi görünüyor ama en fazla 10 dk sürer.

sabonis dedi ki...

@jackiechiles: sağol

@r7bertpires: teşekkürler uzun uzun anlattığın için, bir deneyeyim bunu.