BIY AD

11 Kasım 2009 Çarşamba

Taş Kafalı Randolph


Link

Pas vermemesiyle, abuk subuk seçimleriyle, savunma yapmamasıyla, koçların çizdiği setleri uygulamamasıyla 'taş kafalı' olduğunu defalarca kez basketbolseverlere gösteren Zach Randolph, bunu kanıtlama yoluna gitmiş. Kafasıyla Grizzlies'in çaylağı Thabeet'in çenesini kırmış. Video maçın özeti, içinde Thabeet ve Randolph'un çarpıştığı pozisyon da var. Ayrıca Travis Outlaw'un müthiş smacına da dikkat çekmek istiyorum.

2 FARKLI FIKIR:

sannti dedi ki...

Maçın ilk yarısını canlı izledikten sonra uykuya yenik düştüm. Thabeet'in pozisyonu maç sırasında çok ciddi görünmüyordu ama sabah kalktığımda kırık olduğunu öğrenince üzüldüm doğrusu. Bir de şu var, Outlaw isterse serbest atıştan sıçrayıp vursun, ama Memphis'e bile böyle oynayacaksa benim gözüme gözükmesin. Tuğla attı potaya bütün maç. Tek saha içi isabetinin bu smaç olması da ilginç.

sabonis dedi ki...

Outlaw iyi bir şutör değil zaten ya, sıcak olduğunda azıtan ve skor üreten bir adam şutlarla. Bu atletik kabiliyetleri de cabası. Hakkaten nasıl bir smaç ya, şimdi yeniden izledim de... Topu o kadar geri çekip vurmak gerçekten muhteşem. Gerçi önünde Gay yerine bir pivot olsa daha da etkileyici olurmuş.