BIY AD

13 Kasım 2009 Cuma

Wade vs. Jordan

Michael Jordan, 2010 Şubat'ında çıkacak Air Jordan'ın 25. yıl modelini ilk olarak Wade'in giyeceğini duyurdu. Heat'in yıldızını Chicago'lu olması, şampiyonluğu bulunması ve iş ahlakı nedenleriyle Jordan bizzat seçmiş. Wade senelerdir bir parçası olmak istediği Jordan markasının 1 numaralı oyuncusu olmaktan son derece memnun kalmış ve gurur duymuş. Ayrıca bu sayede Jordan'la daha rahat iletişim kurabildiğini, istediği zaman aradığını ve Majesteleri'nin de ona eskisine oranla çok daha kısa bir sürede geri döndüğünü söylemiş. Wade'in yeni ayakkabıyı All-Star haftasonunda mı yoksa ondan hemen önce New York Knicks'e karşı mı giyeceği belli değil.

İkili basının önüne çıktılarında, Wade'in oyununun Jordan'ınki ile zaman zaman karşılaştırıldığı dile getirilmiş. Bunun üzerine Jordan Wade'den 5 santim daha uzun olduğunu söylemiş ve göstermiş. Majesteleri bununla kalmamış: "Wade beni yenebileceğini düşünüyor, ben ise onu yenebileceğimi biliyorum. Sonucu görmenin tek yolu onun, bu ayakkabıları giyip, çıkıp basketbol oynaması. O benim ayakkabımı giyiyor, ben Wade'inkini giymiyorum."

Bir kez daha gördük ki, konu rekabet oldu mu, Jordan'ın ağzıyla yarışabilecek kimse yok, kendi ayakkabısının reklamını yaparken bile. Peki bu platformda böyle konuşması her ne kadar abuk kaçsa da, konuşmayı sonuna kadar haketmiyor mu? Sonuna kadar, sonsuza kadar hakediyor...

6 FARKLI FIKIR:

Ozzyy dedi ki...

''O benim ayakkabımı giyiyor, ben Wade'inkini giymiyorum''

Majesteleri bu sözlerle olaya son noktayı koymuş.Ne diyelim eskiden jordan enerjisini sahaya yansıtırdı ,emekli olunca çenesine yolluyor herhalde.Ama böyle konuşmayı da sonuna kadar hakediyor.

Ömer dedi ki...

Adami hem ayakkabiyi giydirme konusunda ozel kiliyorsun, ardindan da ayakkabiyi giydigi icin laf sokuyorsun. Sacma geldi bana.

Major dedi ki...

ayakkabasını giydiği için laf sokması bencede saçma. sonuçta ne ki converse'de wade'inde kendi ismini taşıyan ayakkabası vardı. heralde mj çok sıkılmış birilerinin kendisiyle karşılaştırılmasından. ama mj dediğin ulaşılmaz olmalı. yapmamalı böyle lebramlık..

PIERREMANU dedi ki...

Laf sokayım diye söylememiştir muhakkak, takılmak ya da kızdırmak maksatlıdır çok büyük ihtimalle ama ben Jordan'ın bu sözlerinde inceden veya kalından kibir olduğunu düşünüyorum ve kibirin her türlüsü antipatiktir. Bence daha az konuşsa çok daha hoş olacak. Iguodala'ya smaç yarışmasında gevrek gevrek sırıtarak tuhaf tuhaf adaletsiz puanlar kaldırdığı ve canımı sıktığı günden beri kızgınım kendisine kusura bakmayın. Geçmiyor sinirim.

Adsız dedi ki...

ne kobe ne wade. demeçleriyle birlikte jordana en çok benzeyen adam lebron.

Adsız dedi ki...

dünyanın gelmiş geçmiş en büyük sporcusuysan kibirli olmayı da sonuna kdr hak ediyorsun demektir.. hak edilmiş ukalalık her zaman hoşuma gitmiştir. ne dersen de sana yakışır, tanrısın mj!