BIY AD

20 Aralık 2009 Pazar

19 Aralık Programı

20 Aralık Pazar 02:00 (NTV Spor)/ Portland Trail Blazers - Orlando Magic
20 Aralık Pazar 02:00 / Utah Jazz - Charlotte Bobcats
20 Aralık Pazar 02:30 / Los Angeles Clippers - Philadelphia 76'ers
20 Aralık Pazar 03:00 / Atlanta Hawks - Chicago Bulls
20 Aralık Pazar 03:00 / Los Angeles Lakers - New Jersey Nets
20 Aralık Pazar 03:00 / Denver Nuggets - New Orleans Hornets
20 Aralık Pazar 03:30 / Oklahoma City Thunder - Houston Rockets
20 Aralık Pazar 03:30 / Sacramento Kings - Milwaukee bucks
20 Aralık Pazar 03:30 (NBA TV)/ Indiana Pacers - San Antonio Spurs
20 Aralık Pazar 04:00 / Washington Wizards - Phoenix Suns

Öncelikle NTV'nin sitesinde saat 4'te canlı diyor Blazers-Magic maçı için ama maç 2'de. Sonra bir problem çıkarsa uyarmadı demeyin. Bugün tahminleri tamamen bir kenara bırakıp kısaca benim tercihim olacak maçları yazacağım.

Thunder ile Rockets arasındaki maç benim ilgimi çekiyor. Ariza/Battier-Durant ve Westbrook-Brooks eşleşmeleri seyre değer olacaktır.

Bucks ile Kings karşılaşıyor. Birçoklarının hemen yılın çaylağı ilan edilen ama son 1 aydır felaket oynayan Jennings'in karşısında sezon başladığından beri "izlenmeli, izleyin, izlettirin" dediğim Tyreke Evans var. Defanstaki boşlukları çok iyi görüp delicesine, her istediğinde içeri girdiğini yazmıştım draft zamanında Evans'ın. Aynı özelliğini NBA'de de sürdürüyor. En çok serbest atış kullanan oyuncular içerisinde ilk 20'de. Size ne kadar abuk olduğunu şöyle açıklayayım, çaylak yılındaki Lebron'dan daha fazla çizgiye gidiyor Evans... Neyse işte, bu ikilinin "Yılın çaylağı benim" başlıklı kapışmalarını izlemek gerçekten büyük zevk olacak. Tyreke tahminimce üstünlük kuracaktır. Ersan'ın da yükselen form grafiğini aynen koruyacağını düşünüyorum. Hatta Thompson-Thomas ikilisi karşısında beklentilerin de üstüne çıkabilir...

NTV Spor'daki Blazers-Magic maçı da tabii ki izlenesi bir mücadele. Oden olsa daha güzel olurdu gerçi ama ne yapalım... Stan Van Gundy neden inatla takımını boyalı alandan skor üretmeleri için uyarmıyor anlamış değilim. Bu gece maçı izleyecekler lütfen dikkatle bu olayı dikkatle takip etsinler lütfen.

0 FARKLI FIKIR: