BIY AD

23 Aralık 2009 Çarşamba

Ben Böyle Birşey Görmedim

Przybilla Blazers'dan bahsediyorum. Yahu bu nasıl şanssız bir takımdır? Oyuncuları lanetli adeta... Gerçekten inanılmaz. Batum, Outlaw, Fernandez'in uzun süreli sakatlıklarının üzerine, bildiğiniz gibi Oden diz kapağı kırıldığı için sezonu kapamıştı. Şimdi de onun yerine ilk 5'te oynayan Przybilla diz kapağının tendonları koptuğu ve diz kapağı yerinden çıktığı için muhtemelen sezonu kapadı. Daha neler ya. Çok çok büyük geçmiş olsun hem Billa'ya hem Blazers'a. Takımda öyle bir lanet var ki, koç McMillan da aşil tendonunu yırtmıştı bundan birkaç hafta evvel. Şimdi ellerinde pivot kalmadı. Outlaw dönünce onu 4 numaraya çekip small ball oynayabilirler ama onun da ne zaman döneceği belli değil, belki de hiç dönmeyecek. Yani şu durumda Juwan Howard-Aldridge ikilisine mahkumlar. Cunningham ve sakatlıklar nedeniyle özel hak ile kadrolarına kattıkları Tolliver da dakika alacaklar. Belki de - ve muhtemelen - serbest olan bir uzun ile anlaşacaklar...

Buyrun sakatlık anının videosu, Oden'ınkinden daha fena çünkü pozisyonda Billa direk diz kapağının üstüne düşüyor:


Link

3 FARKLI FIKIR:

Mavi dedi ki...

lanet olsun ya şu diz sakatlığı bir nba sezonunda kaç kez yaşanıyor normalde? 1-2? hadi en fazla 3 olsun. portland takımı 2 ayda 2 kez yaşadı bundan.

CenaR dedi ki...

sabonis blogun adnı degistirme zamanı gelmedi mi artk?..
lanetliportlandlilar.com die :D

LexLuthor dedi ki...

brandon roy'da omuzunu incitmiş ama deplasman falan dinlemeyip san antonio'yu yenmiş portland. oyuncular sakatlandıkça galip geliyor bu portland :)