BIY AD

22 Aralık 2009 Salı

58 - 19

Ne olabilir bu? Kings'in 35 sayı gerideyken son 20 dakikada yakaladığı seri. Ne tarafından bakarsanız bakın abes. 20 dakikada 19 sayıy izin vermek de komedi, bu sürede 58 sayı bulmak da. Bulls 20 dakikada sadece 5 tane saha içi isabeti bulmuş. 35 sayıdan maç vermenin nedeni rahatlamak, maçı boşlamak olsa da, momentum tamamen değiştiğinde bunu değiştirmek imkansıza yakın olsa da, etkileyici bir performans Kings'den. NBA tarihinin 2. en büyük geri dönüşü. Birinci sırada Jazz'ın, Nuggets'a karşı 36 sayıdan geri gelişi var.

Tyreke Evans'ın maçtaki istatistikleri belki çok dikkat çekmiyor (23 sayı, 3 asist) ama Bulls'un Udrih'e yaptığı taktik faulü çıkarırsak takımının son 9 sayısını atıp maçı getirmiş.

Günün notlarından ayrı değinmem şarttı böyle bir geri dönüşe... Artık eve dönünce son 20 dakikayı izlemek farz oldu.

3 FARKLI FIKIR:

Absürd dedi ki...

Bu maçı iyiki izlemişim, çok mutluyum gerçekten sabahın 6'sında uyumama değdi. Ayrıca Evans'ın da ne olduğunu çok rahat gördük, bana kalırsa önümüzdeki 1 yıldan sonra direkt olarak süperstar mertebesine yükselir, bu adam 1 sene kolej'de forma giydi sonra NBA'e geldi ama sanki çaylak değilmiş gibi her el yakan topu aldı potaya gitti, hinrich'i geçip deng'in üstünden bir baby hook'u var ki havada Hakan Şükür gibi asılı kaldı Deng düşüşe geçerken topu onun elinin üstünden yolladı, bir sonraki pozisyonda da Deng gibi bir uzun'la teke tek kaldı çok zor bir fade away attı 24 sn dolarken ve o da girdi, bu adam nasıl çaylak inanamıyorum, ben ki D.Rose'a acayip sempati duyan, oyununu çok beğenen bir adamım ama Evans çok başka olucak, ayrıca Del Negro'nun da ne kadar acizliğini ve ömrünün çok da uzun olmadığını gördük, adam molalarda boncuk boncuk terliyordu zaten maç sonunda da Kings bench'ine bakarken resmen kızarmıştı pancar gibi olmuştu, Chicago medyası da çok yüklendi bugün ömrü pek fazla değil.

PIERREMANU dedi ki...

Fark otuzlar civarındayken bu maç bitmiştir diyerek televizyonu kapatmanın cezasını, tarihin en büyük geri dönüşlerinden birisine tanıklık etme fırsatını tepmiş olmakla çekiyorum şu anda.

Unknown dedi ki...

Eğer bazıları neden bulls nba in en çok seyirci çeken takımı (salon büyük tamam ama tam kapasiteyle çalışıyor aynı zamanda)diye merak ediyorsa, bu sezon şimdiye kadar onlara yeterli cevabı vermiştir sanırım. Netse ilk deplasman galibiyetini tattıran takım, 35 sayıdan da maç verebilir. United center de her an herşey olabilir:) Her işte bir hayır vardır derler; bu maç muhtemelen 1.5 yıl önce brown, carlisle, dantoni varken koçlukla uzaktan yakından alakası olmayan del negroyu getiren, paxson-reinsdorf ikilisine gerekli mesajı göndermiştir. Artık bernie bickerstaff mı head coach olur yoksa seneye alma ihtimalimiz olan free agent yıldızı etkileyecek başka bir koç mu olur bilmiyorum.