BIY AD

26 Aralık 2009 Cumartesi

Otur Oturduğun Yerde

Daha dün dakikalarının artması gerektiğini ve bundan sonraki maçlarda daha çok süre almayı beklediğini söyleyen Tracy McGrady'e Houston Rockets yönetiminden ağır darbe geldi. Genel menajer Daryl Morey T-Mac'in önümüzdeki iki maç bench'ten kalkmayacağını duyurdu. Bu kararın geçici olduğunu ve kısmen de olsa T-Mac'in açıklamalarıyla alakalı olduğu belirtmiş aynı zamanda Morey. Takım Houston'a döndüğü zaman McGrady ile ilgili konuşup, olayın gidişatını belirleyeceklermiş.

Benim çıkardığım mesaj şöyle: "T-Mac sen şu anda bu takımın superstar'ı değilsin. Bu tür açıklamalar yaparak bizi, sana 30 dakika vermeye zorlayamazsın. İpler bizim elimizde, ayağını denk al." T-Mac sezonun başından beri Houston'la yeniden anlaşıp kariyerine burada devam etmek istediğini söylüyordu. Şu olayın ardından bana bu ihtimalin bir hayli düşük olduğu kanıtlandı.

1 FARKLI FIKIR:

Kerem Oktemus dedi ki...

Laymen adli oglunun dogum gununu kacirmamak icin Houston'a geri donmustu aslinda ama son maclarda 8 dakikayi gecmeyince patlamis Adelman'a.. Bunun uzerine Daryl Morey superstari biraz pohpohlamak amacli eve erken donmesine izin vermis 'benchleme' soz konusu degil, su anda :) Morey buyuk ihtimalle takas edicek T-McNugget'i ;)