BIY AD

8 Aralık 2009 Salı

7 Aralık Programı

8 Aralık Salı 02:00 / Denver Nuggets - Philadelphia 76'ers
8 Aralık Salı 02:30 / Portland Trail Blazers - New York Knicks
8 Aralık Salı 03:00 (NBA TV) / Golden State Warriors - Oklahoma City Thunder
8 Aralık Salı 04:00 / San Antonio Spurs - Utah Jazz

Bir kere, Nuggets-76'ers maçını izleyin izletin. Iverson 3 sene aradan sonra Philly'de 76'ers formasıyla maça çıkıyor. Atmosfer harika olacak eminim ki. Ne kadar iyi bir hava yakalasalar da kazanmaları zor bir maç ama tahmin vermek çok mantıklı olmaz bence. Herşey olabilir. Ayrıca Elton Brand de ilk 5'te başlıyormuş.

Portland, Oden'ın eksikliğini en az hissedeceği maçlardan birini oynayacak Knicks karşısında. Nate McMillan'ın Oden'sız hızlı tempoda oynayan Knicks'e karşı takımını nasıl oynatacağını merakla bekliyorum. Hızlı tempoya ayak uydurmayı seçecekse, Andre Miller'a kesinlikle 30 dakika ve üzerinde vermesi şart.

Thunder ile Warriors arasındaki maçı, Thunder'ın evinde kazanmasını bekliyorum. Bu arada Anthony Morrow maçın ikinci çeyreğinden önce salona yetişemeyecekmiş.

Spurs ile Jazz arasında ilginç bir maç oynanacak. Spurs'de Ginobili ve Parker sanal ortamda taraftarlarına çok gaz mesajlar verdiler bugün: "Bu böyle gitmez, kazanmalıyız, kazanacağız başka seçenek yok." tarzında. Duncan da aynı tarzda bir açıklamayı basına yapmış. Bunlar tabii ki iyiye işaret. Ama unutmamak lazım ki, Spurs gerçekten iyi oynamıyor. Ayrıca Jazz'ın, bu sezon Spurs'ü 10 sene aradan sonra ilk defa deplasmanda yendiğini de hatırlatayım. Ondan önce de evlerinde yenmişlerdi. Şimdi Spurs'ü yine Salt Lake City'de ağırlıyorlar. Carlos Boozer inanılmaz formda. Yani bütün oklar Jazz galibiyetini gösteriyor. Yine de ben Spurs'ün bu zor dönemde bir araya gelip maçı kazanacağını düşünüyorum. Utah'a karşı son yıllarda bu kadar üstün olan bir takımın, bu sezon 3'te 0 çekmesi bana hiç de mantıklı gelmiyor.

6 FARKLI FIKIR:

twilost dedi ki...

sırf bu maçı izleyebilmek için aylık international league pass aldım ama dünün maçlarına bakmak istediğimde 2 maç hariç hepsi premium hesapla ancak açılıyor diyor. bu maçı izleyememe gibi bi durumum var mı?

sabonis dedi ki...

nbatv ntv ve ntvspor'daki maçları izleyemiyorsun sadece.

bir de üzerinden 24 saatten fazla geçmiş maçları izleyemiyorsun normal hesabınla. premium olunca 48 saat oluyor bu süre

başka bir kısıtlama yok. yani bu maçı izleyebileceksin.

twilost dedi ki...

rahatladım o zaman=) bir de 1024 adsl ile kullanıyorsan sorun oluyor mu izlerken kitlenme görüntü bozukluğu gibi

sabonis dedi ki...

2048'de olmuyor 1024'ü bilmiyorum. umarım olmaz...

Onur Kukuk dedi ki...

den-phi maçında herşey olamaz gibi gözüküyor denver rahat alır gibi geliyor bana

sabonis dedi ki...

Iverson'ın hatrına =) Wachovia Center'ın full olacağını da unutmayalım. yoksa Denver elbette daha iyi takım