BIY AD

6 Aralık 2009 Pazar

Benimle Dans Eder Misin?


Link

Aslında haber 1 gün eski ama haftasonu çok vaktim olmadığı için paylaşamamıştım. LeBron James cumartesi sabahı Bulls'a karşı, maçı kazanmaları garanti hale gelmişken bu tip bir dans sergilemiş. Hem de henüz maçın bitimine 7-8 dakika varken ve oyun oynanırken - ki zaten videoda da parkede oyuncuları görüyoruz. Deplasmanda olsa eminim çok daha fazla eleştiri alırdı. Ama Cavs evinde olmasına rağmen Bulls oyuncularından - özellikle Noah'tan - çok tepki aldı. Daha sonra LeBron oyuna girdiğinde, ona bench'ten bağıran Noah'ın üzerine yürümeye başlamış ve teknik faul almış ama olay daha büyümemiş.

Rakibe saygı, basketboldaki en önemli unsurlardan biri. Cavaliers oyuncuları son 2-3 sezondur bunu sık sık unutuyorlar, bu da onları birçok basketbol severin gözünde antipatik yapıyor maalesef.

Edit: Burada da LeBron ile Noah'ın ufak çaplı atışması var:


Link

6 FARKLI FIKIR:

Unknown dedi ki...

bunun kadar antipatiği gelmedi nba'e..

Onur Kukuk dedi ki...

genç adam öğrenicek bazı şeyleri geçen sene magic'i tebrik etmemesi kadar büyük bir olay değil.Birde sanki çok önemli bir takımı yenmiş veya finaller'e katılmış gibi sevinmesine ayrıca anlam veremedim.

resboo dedi ki...

ayakkabı tişört pembe özel bi gün mü acaba?

Unknown dedi ki...

yalnız olay biraz farklı. Lebron önce kendisine yapılan bir basket faul sonrası - ki 20 sayı fark var yaklasık- dans ediyor oyunda, faulü kullanırken de noah laf atıyor muhtemelen akıllı ol gibilerinden birşey söylüyor:) maurice-lebron üzerine gidiyolar, ilgauskas hakemler falan yatıştırıyor teknik faulle kapanıyor olay. Bu videodaki ondan bir kac dakika sonrası. Tam rezalet yani.pembe de meme kanseriyle ilgili sanıyorum...

Maximus dedi ki...

Geçen sene sezonun son maçlarına doğru evinde bostonla oynuyordu cavs. Yine aynı hareketleri yapıyordu lebron-mo-west üçlüsü. Sonra play-offlarda güzel ettirirler adama:))

sedath dedi ki...

Ne büyük saygısızlık. Lebron maçtan sonra basına Noah'ın takımına katkı yapamamsından dolayı sinirlerinin bozuk olduğunu ve kazanan takıma saygı duyması gerektiğini söylemiş. Serbest atış atan bir oyuncuya kenardan laf atmasını saygısızlık olarak nitelemiş ve bunun erkek oyunu olduğunu söylemiş. Bu ne küstahlık bu ne iğrenç bir davranış. Maç devam ederken benchte dans etmek en büyük saygısızlığın en büyüğü değilde nedir acaba? Birinin Lebrona çok iyi bir ders vermesi gerek hemde çok kısa bir zamanda. Bu adam saygı görmeyi kesinlikle haketmiyor. Siz hiç
MJ'i kenarda dans ederken gördünüzmü? Ukala olduğunu düşündüğüm Kobe bile Lebron'u görünce beterinde beteri var dedirtiyor.