BIY AD

8 Aralık 2009 Salı

Billups, Iverson'ın Dönüşünü Bozdu


Link

Döndü sevgili şehrine AI. Ben de üşenmedim ilk yarısını izledim maçın. Ama Iverson biraz paslanmış ve hatta yavaşlamış gibi gözüktü bana. Hatta son 1.5 yılda itibarını büyük ölçüde kaybettiği için, normal şartlarda alacağı birkaç faulü de alamadı hakemlerden. Yani dönüşü, parkede yer alması dışında çok da heyecan verici değildi maalesef. Ama yukarıdaki video tüyleri diken diken etti o ayrı.

Iverson'dan çok Iggy bu gece gaza gelmiş gibiydi. İlk yarı inanılmaz oynadı, şut kaçırmıyordu. Hatta ne kadar iyi bir ilk yarı geçirdiğini aşağıdaki videoda tek bir pozisyon ile anlayabilirsiniz. Ne attıysa girdi, şu aşağıdaki şut da dahil. Ama izleyemediğim ikinci yarıda Billups maçı koparmış Denver adına. Son 24 dakikada tam 23 sayı, 6 ribaund ve 7 asist... Hatta belki de Iverson'a "Bak Denver beni senin yerine alarak doğru yaptı" şeklinde bir mesaj vermek istemiş bile olabilir. Tabii Denver'ın takım halinde yaptığı savunma da Philly'nin sayı üretmesine engel olmuş. Bütün ikinci yarıda sadece 39 sayı üretebilmişler.

Ayrıca şuradan yazdığım Iverson - Philly analizine ulaşabilirsiniz.

Buyrun Iggy'nin inanılmaz - ama sayılmayan - basketi:


Link

7 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

maçta dalambert'in yaptığı bir hareket vardı.reboundu çok rahat alabilecek durumdayken sadece 2 denver oyuncusunun olduğu bir yere doğru tipledi topu.ardından billups bomboş üçlüğü yolladı.yetenekli adam ama ciddi anlamda zeka eksikliği var.

Adsız dedi ki...

aslında sixers maça çok iyi başladı ama sonlara doğru denver az bir şey vidaları sıkıp işi götürdü,iverson konusunda bir şey söylemek için erken ben form tutması için en az 5-6 maç gerektiğini düşünüyorum.ama şehre getirdiği heyecan tartışılmaz.

Semih. ~ dedi ki...

ilk topu sokma heycanını görmek bambaşkaydı ya gözü kapalı atabileceği topları kaçırdı ilkini atıcam diye süperdi. maç skoru yakışmadı ama olsun zaman var daha finaller için.Gelişmiş bi iggy ile bence daha rahat olucak takım iversonda bunun farkında.sorumluluk sayısı arttı umarım +sı olur takıma

Mehmet Dinler dedi ki...

İlk video ciddi anlamda tüyleri diken diken eder...

Adsız dedi ki...

yaşadığı duygusal iniş çıkışların fazlasıyla etkisinde olmasına rağmen fazla sırıtmadı. bu sefer kendisine de bir söz vermiş gibi görünüyor. evine döndün daha az sorun çıkartmaya çalış demiş kendine bu belli. içeri çok az zorlama ile basket ya da faul alabileceği poziyonlarda bile pası düşündü.
ben umutluyum. playoff yapacaklardır. dalembert'in saçmalıklarına ve brand'ın ruhsuzluğuna rağmen. speights'lı bir 5le iyi şeyler yapabilirler..

twilost dedi ki...

11 sayı 3ü hücum 5 ribaunt 6 asist 1 top çalma.. 11de 4 bu kadar aradan sonra mazur görülebilir bence bir blok ve bir top kaybı da normal 35 dakika oynadığını düşünürsek.. yavaşlamıştan ziyade formda değil bence yoksa çok hızlı geçişleri de oldu. ilerleyen günlerde de bu kadar iggy liderliğine bırakacak mı takımı ve de bu kadar az top kullanmaya devam mı edecek en önemli konu bu bence..

Adsız dedi ki...

şöyle de bir Iverson 2009 debut kaydı var:

http://filelisepet.blogspot.com/2009/12/i3.html