BIY AD

12 Aralık 2009 Cumartesi

Kobe İnsan Değil

Dün Minnesota'ya karşı sağ işaret parmağında ufak bir kırık oluşan Kobe, bir tür köpükle sarılan parmağıyla oynamaya devam etmiş. Sağ elini kullanmaktan sık sık kaçınmış ve maçta birkaç kere sol eliyle pas-turnike-kısa mesafeli şut denemesinde bulunmuş. Çoğunda da başarılı olmuş. Ama şu aşağıda videosunu verdiğim nedir ya? NBA'deki oyun kurucuların birçoğu şu pası, tek sağ eli geçtim, çift elle bile atamazlar. Gerçekten inanılmaz.


Link

4 FARKLI FIKIR:

Mehmet Dinler dedi ki...

Cidden insan değil bu herif.

Bu arada sağdaki 3 anketten 2si kapalı, kaldıracak mısın onları?

calvin dedi ki...

ayrıca o kırık parmakla bir üçlük bir de ayak çizgide uzak mesafe ikilik attı. karşılaştırmak gibi olmasın ama lebron iki sene önce benzer bi sakatlık yüzünden 6-7 maç kaçırmıştı.

PIERREMANU dedi ki...

calvin'in yorumu üzerine sözüm meclisten dışarı; her durumda LeBron'a kıyısından köşesinden laf sokuşturan kitlenin fazlalığına şahit oldukça LeBron James ile ilgili nötr durumda olan ben bu gidişle LeBroncu olup çıkıcam. Kobe-LeBron arasındaki bu Kobe aşağı, Kobe yukarı, LeBron mu tukaka durumu Messi-Ronaldo durumuna benziyor. Messi mi tapıyoruz, Ronaldo mu kafamız girsin durumu bu ikili de de mevcut. Bu adam bu kadar uyuz olunmak için ne yaptı ben bilmiyorum doğrusu. calvin laf sokma değil durum açıklama niyetiyle yapmış olabilir yorumu ama dediğim gibi tamamen sözüm meclisten dışarı ve bu yorumdan bağımsız. Bu arada LeBron konusundaki nötr durumumun adamın basketbolculuğuyla hiç ilgisi yok. Gözlerime o kadar perde inmedi. Hatta şöyle söyliyim; bence en iyi faal basketbolcudur kendisi.

Unknown dedi ki...

sakatlık sonrasında oynamaya devam eden bir isim olunca doğal olarak da akla hemen jordan gelir. o daha da insanlık dışıydı.zaman zaman ben de sol elle şut atarım, rakip mala bağlıyor o anda:))