BIY AD

6 Aralık 2009 Pazar

Maç Umrumda Değil


Link

Dün Raptors'ın, Bulls'u daha ilk çeyrekten yenmeyi garantilediği maçta (ilk çeyrek 37-16, maç skoru 110-78) Jarrett Jack 3. çeyreğin bitiminde çok ilginç bir harekete imza atmış. Hücum süresinin dolmasına 10 saniye kala, topu koltuk arasına sıkıştırıp, eğilip, ayakkabısının bağcıklarını bağlamış, sanki oyun durmuşmuş gibi. İşin ilginci bana sanki önce çözüp, ardından tekrar bağlıyor gibi geldi. Bulls'da Deng ise o sırada savunmadaki eşleşme sorunundan dolayı adam değişmeyi düşündüğü için bu olayı görmemiş.

Hareketin sempatik olmadığı kesin. Ama en azından David Lee gibi bağcıklarını başkasına bağlatmamış parkenin ortasında =)

6 FARKLI FIKIR:

ZorAdam51 dedi ki...

Gece bakmıştım maça ıslıklandı az da olsa.Yapmaması gerekiyordu.

sabonis dedi ki...

evet ıslıklar var ve evet hiç sempatik değil kesinlikle.

sannti dedi ki...

burda ilginç olan Jarrett Jack'in ayakkabısını bağlamasından çok Bulls oyuncularının aval aval izlemesi olayı bence. geçen sene celtics serisindeki bulls'a bakıyorum bir, bir de bu seneki bulls'a, bambaşka bir takım var ortada, noah hariç bir tek adam yok gelişme gösteren. bir tek gordon'ın ayrılması bu kadar etkilememeli bu takımı.

Adsız dedi ki...

sahanda 30 yersen daha ilk yarı sonunda adam kıçını da siler, çıkarıp sahaya da içer abicim...

Semih. ~ dedi ki...

oldum olası oyununa söverim bu adamın ama akıllıca genede ben beğendim hahhaha

C S A dedi ki...

Jack salagi Raptors maclarindaki kabusum.Hic sevmedigim haddini bilmeyen bir salak.Dengesiz zamansiz atislarina bu terbiyesizligi tuz biber olmus.