BIY AD

10 Aralık 2009 Perşembe

Shaq: LeBron Şu Anda Koçluk Yapabilir

LeBron'un basketbol zekası o kadar yüksekmiş. Taze taze yaptığı açıklama Shaq'ın... Bu arada blog'da daha yeni basketbol zekası konusuna değinmiştim ve yorumlarda hararetli tartışmalar dönmüştü.

Shaq dikkatleri başka yöne çekmek yerine, parkedeki oyuna konsantre olsa daha iyi eder sanki. Nitekim şu ana kadar Cleveland ile beklenilen kimyayı tutturabilmiş değil. O düşünülen dominant Cavaliers'dan eser yok. Geçen seneden beri takımın kadro olarak geliştiği çok açık (Anthony Parker, Moon ve Shaq) ama oyun olarak ileri gidebilmiş gibi gözükmüyorlar. Shaq'ın ağzının her daim iş yaptığını bütün basketbol dünyası zaten biliyordu, sorulan soru 38'ine gelen yıldızın Cavs'i bir üst seviyeye çıkarıp çıkaramayacağı idi. Şu ana kadar ki görüntü pek umut vermiyor...

LeBron ise koçluk hakkında hiç düşünmediğini, basketbolu bildiğini ve bugüne kadar hep öğrenci olduğunu söylemiş...

2 FARKLI FIKIR:

sannti dedi ki...

LeBron'daki Phil Jackson basketbol zekası değil, Charles Barkley basketbol zekası. Koç değil TV'de şebek yorumcu daha iyi olur Lebron'dan. Ahmet Çakar tarzı ona buna laf sokar, hem kendi eğlenir hem biz eğleniriz. Bu kadar büyük egolardan koç olmaz gibi geliyor bir de bana nedense. Büyük koçlar genelde basketbolcuyken rol oyuncusu olan adamlardan çıkıyor.

Semih. ~ dedi ki...

@sannti morinho yada öyle diyorlardı, selam söyle