BIY AD

12 Ocak 2010 Salı

11 Ocak'tan Notlar

Günün hayvan performansları:
Troy Murphy azmış resmen. 8'de 5 üçlük ve 12'de 7 toplam isabetle 20 sayı atıp, 16 ribaund almış. Ayrıca 2 de blok koymuş. Raptors'ı 105-101 yenmişler.

Philly'i son 3 maçtır sırtında taşıyan Iggy dün de 18 sayı, 5 ribaund, 8 asist, 4 top çalma...

Joe Johnson'ın son Orlando maçında dirseği ağrıyordu ve çok kötü oynamıştı. Bu sefer Boston'a karşı coşmuş deplasmanda 25'te 14 saha içi, 7'de 5 üçlük ile 36 sayı ve sadece 1 top kaybı. Asisti de 1 de kalmış ama yine de galibiyette başroldeymiş.

Steve Nash 30 sayı, 7 ribaund ve 11 asist. Hem de %66 saha içi isabetiyle. 7 de top kaybı yapmış ama hoş görüyoruz bunu tabii ki maçı kazandıkları için.

Kevin Durant 14'de 8 saha içi ve 16'da 3 isabetle oynamış Knicks'e karşı. Zaten rahat kazanmışlar.

Rose ile Deng'e de kısaca yer verelim. Biri 22 sayı 9 asist, diğeri 27 sayı 6 ribaund ile ve toplamda 31'de 24 isabet. Gordon ve Prince'siz Pistons'ı evire çevire yenmişler.

Yeter artık LeBron James. 37 sayı, 8 ribaund, 11 asist, 2 top çalma ve 4 blok. Ne yapıyorsun ya? Zaten insan değilsin, azman birşeysin de bu nedir? 12/23 saha içi ve 12/14 serbest atış isabetleri de cabası.

Takımı baltalayanlar:
David Lee uzun süredir hayvan takılırken, değişiklik olsun diye buraya gelmek istemiş. Kırmadık koyduk. Bir pivotun 18'de 5 ile oynamasını ben anlamıyorum ya. 13 ribaundu ve 4 asisti var ama yanında 3 de top kaybı var...

Brandon Jennings artık fix burada. Yine 18'de 5 isabet. Yanında 8 asisti var ama farketmez. Şu adam ilk aydaki performansının ışıltılarını vermedikçe biraz önyargılı yaklaşacağım gibi duruyor.

Don Nelson... Bir koç fark 3 iken, 6 saniye kala top kendilerine geçtiğinde nasıl mola almaz? Don Nelson işte. Deli. Şaka falan değil hakkaten bu adamı beyni bir değişik çalışıyor...

Chris Duhon 8'de 0 isabetle destan yazmış...

Bizimkiler:
Hedo da sadece 9'da 2 isabette kalmış ve 3 asist yapabilmiş. Rolünden memnun olmadığını açıklamıştı daha yeni...

Ersan dakikalarını Warrick'e kaybetmiş gibi gözüküyor maalesef.

Boşa kürek çekenler:
Corey Brewer arada sırada yaptığı gibi yine bir coşup potansiyelini göstermiş bizlere. 25 sayı, 7 ribaund, 4 asist, 2 top çalma ve 2 blok ile. Ama yine de yenilmişler. Carmelo'nun da döndüğü Denver'a karşı Wolves'un kazanması zaten mucize olurdu herhalde...

Maggette son zamanlarda oldukça formda. Yine 32 sayı üretmiş, hem de 14'de 7 saha içi ve 18'de 17 serbest atış ile. 7 ribaund ve 3 asisti de var ayrıca. Bol bol pivot ve uzun forvet oynamış hem de anladığım kadarıyla. Hasta bu Don Nelson

Heat-Jazz:
Wade sakatlanmış, gitmiş tedavi görmüş sonra geri dönmüş ama toplam 12 şut kullanmış sadece. Kısacası gerçek Wade sahada değilmiş. Miami'nin de zaten yaklaşık olarak bir Wadespor olduğunu düşünürsek yenilmeleri çok normal. Tabii Jazz da çok formda, haklarını yemeyelim. Mehmet de 5 blok koyarak kariyer rekorunu egale etmiş. Baya şaşırdım istatistiklere bakarken.

3 FARKLI FIKIR:

HayattanSıkıldıgımda dedi ki...

Ya sabah ders çalışmaya kalktım.Tabi çalışamadım açtım Clevend maçını izledim.Ellis'e gıcık kaptım.Bir insan arkasında LeBron gibi bir adamın beklediğini bile bile turnike atar mı?Bide son topta mola almaya çalışıyor.Molalarının bittiğini bir insan bilmez mi?

Unknown dedi ki...

Neden hido değilde HEdo.. Biliyorum çok önemli değil ama amerikanlar öyle dedi diye bari bizde öyle yazmayalım..
kısaltması ise hido..Adı hidayet:)

LexLuthor dedi ki...

@HayattanSıkıldıgımda monta ellis'te sorun yok o time-out olayında. don nelson 1 tam mola 1 tane de 20 saniyelik molası olmasına rağmen oyunu devam ettirtmiş.