BIY AD

13 Ocak 2010 Çarşamba

Ayıp Denen Şeyler Var


Link

2 gün önceki 40 sayı attığı Blazers maçından bir pozisyon. Yeni gördüm. Bu nasıl bir zıplamaktır ya? Sen git tank gibi bir vücuda sahip ol, bir koluna Duncan'ı, diğerine Garnett'i takıp yine smaç basabilecek kadar kuvvetli ol. Yetmesin üzerine bu videoda gördüğümüz kadar atletik ol. Hani mesela Artest'in LeBron ile kapışabilecek bir vücudu ve gücü olduğunu hep söyleriz, Artest şunun yarısı kadar zıpladığı zaman mutlu oluyordur.

Şunun adı ayıptır, hiledir. Tek açıklaması da Tanrı tarafından basketbol oynamak için yaratılmış olmaktır.

8 FARKLI FIKIR:

oz01 dedi ki...

Ve Tanrı kralı yarattı...

Major dedi ki...

smac yarışması bu adamın kariyerinde hep bir eksiklik olarak kalacak..

Xscape dedi ki...

kafa hizasi cembere gelen bi adamin inanilmaz zipladigi soylenir, burda nerdeyse omuz hizasi oluyor. bu arada sokak basketbolu efsanelerinde vardir, panyanin uzerinden bozuk para alan adamlar, hadi canim derdim de, bunu gorunce acaba dedim.

Absürd dedi ki...

Bildiğim kadarıyla panya'nın tepesine kadar zıplayabiliyor bu "küçük adam"

...S.f.R... dedi ki...

Bu nasıl bir sıçrayıştır ya?? Zaten Adamın Hayranıyım gittikçe de efsaneleşiyor gözümde. Bu arada bu sene smaç yarışmasına katılmayacak mı? Kesinleşti mi??

L dedi ki...

en son duyduğum kadarıyla vazgeçmişti sanırım. ama kesin diyemem.
ayrıca, abi bu çok fazla ya. hakkaten haksızlık bu.

Semih. ~ dedi ki...

basketbol bir oyunsa LeBron'da o oyunun bug ıdır.

PIERREMANU dedi ki...

Bu adam basketbolu seven insanlar için bir lütuf, bu sporu sevenlere verilmiş kusursuz bir armağan gerçekten. Tadını çıkaralım. Seveni de, sevmeyeni de tadını çıkarsın bence bu adamın. Şahsen önceleri üç-beş hareketine sinir olup bu adama karşı kuşkuyla yaklaşanlardan birisiydim ama adamın nasıl muazzam bir basketbolcu olduğuna şahit oldukça o sinirimi bozan hareketleri artık görünmez oldu gözüme. LeBron'u izleme zevkime artık kendimce gölgeler düşürmüyorum ve keyfini çıkarıyorum.