BIY AD

13 Ocak 2010 Çarşamba

Blake Griffin Sezonu Kapadı !!!

Sezon başında sol diz kapağında stres kırığı oluşan Griffin için önce 6 hafta kadar kaçıracak denmişti. Ardından bu sürenin daha uzun olduğu anlaşıldı. Fakat sonra bir sıkıntı yaşanmadı, iyileşme süreci iyi gidiyordu. Griffin daha ağır çalışmalara başlamıştı. Hatta bundan yaklaşık 1 hafta kadar evvel 20 Ocak'ta döneceği açıklanmıştı. Ama Griffin diziyle ilgili sıkıntı çekince, kontrole girmiş ve aslında diz kapağının yeterince iyileşmediği ortaya çıkmış. Yakın bir zamanda ameliyata girecekmiş. Rehabilitasyon dönemi de 4-6 ay arası olacakmış. Kısacası sezonu kapadı.

2007 seçimi Greg Oden'dan sonra, şimdi de Griffin. Oden'dan çok daha fazla gelecek vaat eden ve yetenekleri kesinlikle daha üst seviyede olan Griffin adına büyük bir mental darbe. Clippers laneti sanırım gerçek... Halbuki ben de onun dönüşüyle Clippers'ın playoff'lara kalacağına inanıyordum. Moralim bozuldu vallahi.

Greg Oden'ın yaptığı gibi yılmadan çalışıp, kendisini geliştirerek 2010-11 sezonuna girer inşallah. Tabii sonu yine Oden gibi olmasın. Aman derim...

9 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

ben bu adamdan hala çok büyük şeyler bekliyorum. yetenekleri yanında mental yönü ve iş ahlakı çok yüksek. görebildiğim tek sıkıntısı fizik olarak, özellikle kol boyu açısından mevkisi için biraz kısa ama onu da aşacaktır. geçmiş olsun diyelim.

Major dedi ki...

oden lige girmeden önce nba in geleceği deniliyordu herhalde sakatlıktan sonra bu hale gelmiştir..

clippers da kafasını dağlara taşlara vursun artık..

Radagast dedi ki...

Pis bir sakatlık diz sakatlığı, nice yetenekli oyuncuları tanınmaz hale getirdi. İnşallah Griffin sağlam döner.

anilka23 dedi ki...

Greg Oden lisedeyken '' gelecekte NBA'in en dominant pivotu '' olucak deniliyordu. LeBron James'ten sonra videolarını izlemeye bayıldığım tek lise oyuncusuydu. Blake Griffin tamam iyi ama Oden'ın ondan daha yetenekli olduğuna inanıyorum. Keşke şu sakatlıkları olmasaydı da o zaman izleyebilseydik şu Oden 'ı !!!

Absürd dedi ki...

Baron'un kendisini iyice bulması ve blake'in dönmesiyle bende play off yapacaklarını düşünüyordum Kaman'da bu kadar form'dayken bu sezon ama hakikatten şanssızlar, gerçekten çok üzüldüm NBA bir süperyıldız adayını bir sene geciklemi izleyecek.

Unknown dedi ki...

Bende heyecanla bekliyordum açıkçası.. Aynı düşünceler bende de vardı..Hatta griffin gelse de clipers 2.çeuyrekleri şenlense diye bekliyordum ama lanet..Livingston dan sonra bir lotary daha çöpe mi acaba?

Adsız dedi ki...

Blake Griffin hazırlık maçında aptal bi smaç vurmaya çalışırken kendini sakatlamıştı, bi nevi cezasını çekiyor. Oden'dan nasıl daha fazla vaat ediyor ve yetenekleri kesinlikle daha üst seviye ben anlamadım. 2007 draftından 3 ay önce medya kaynamaya başlamıştı oden ve durant geliyor diye. nerde izledin griffin i böyle bir kanıya vardın merak ettim. griffin best-case amare olur artık. clippers da bu ligin cenabet takımlarından biri olduğunu tescil etti böylece.

Unknown dedi ki...

ne adamlar geldi ncc de yıldız olaraak nba e.. mesele ncaa kariyeri değil..
Oden biraz da şişirildi pazarlama taktiği olarak.. Maçlarnı izlediysen bana ODen ın hücumundan söz edemezsin! Hala ki sakatlanmadan öncesine kadar Bir C olarak çok eksiği vardı hğcumda.. Ama savnma olarak ligin en iyilerinden biri olabilirdir belki...
Durant skorer bir kimlikle başladı ama artık süperstar kategorisine geçti bile bu snee...

He mesele ncaa kariyeri ise dediğim gibi.. morrison lakers ta takıma giremiyor..

cEnAr dedi ki...

2 ay sürer dediklerinde de inanmamstm.nba de bi sakatlk da vaktinden önce iilessin..