BIY AD

12 Ocak 2010 Salı

Garnett'i Ne Yapmak Lazım?

Doc Rivers'ın dediğine göre Garnett 2 haftadır antrenman yapmıyormuş. Sadece şut atıyormuş. Uzun süredir koşmamış bile. Kaan Kural'la yaptığım röportajda kendisi Garnett'in eskisi gibi olmadığını ve sezonunun sonunu getirebileceğine inanmadığını söylemişti. Garnett'ten ufak çaplı sinyaller gelmeye başladı bu yönde yani. Ben esasında 1 ay civarı dinlendirilse çok yararlı olacağını düşünüyordum. Şu anda ise ameliyatıyla alakasız olduğunu ısrarla belirttikleri sakatlığı nedeniyle zorunluluktan dinlendiriyorlar. Ama benim bu konuda şüphelerim var - eminim birçok kişinin de vardır.

Garnett 2 hafta sonra dönecekmiş. Aslında bence All-Star arasına kadar dinlendirseler, hatta sonra 30'un üzerine 1 saniye bile çıkarmadan ve back-to-back'lerde 2. gün oynatmadan devam etseler çok iyi olur. Yani garanti olmayan bir doğu/NBA birinciliği için Garnett'in playoff'lara yorgun veya yıpranmış girmesini göze almayı çok da doğru bulmuyorum ben. Zaten NBA'de bu sezon onlarca kez dediğim gibi güç dengeleri fazlasıyla güçlü takımların lehine döndü. Güçsüzler daha da aşağı inerken güçlüler yukarı çıktılar. Eh Ocak ayının başındaki programları kolay iken, Garnett'i ekstradan 15-20 gün dinlendirip, yola Pierce-Allen-Rondo-Rasheed devam etmeleri Celtics'e ne kaybettirebilir ki?

5 FARKLI FIKIR:

TracyTr dedi ki...

Don Nelson'un göbeği mi gözüküyo ya ? xD

Absürd dedi ki...

Ersan yine erken foul problemine girdi, yoksa daha çok süre alıcağını tahmin ediyorum.

LexLuthor dedi ki...

garnett'in durumunu anlayabiliyorum, çünkü çok benzer bir durum bende de var. doktorlar ameliyatlık birşey olmadığını söylüyorlar, dinlendiriyorum ve 1 ay sonra tekrar aynı şekilde ağrı yapıyor. garnett'tan 1 yaş büyük olduğuma göre bu durum yaşla ilgili bir sorun olabilir. yaşlandım yahu :) umarım kg'de ben de eskisi gibi dönebiliriz parkelere :)

sabonis dedi ki...

geçmiş olsun. basketbolcu musun yoksa bir ihtimal? =)

LexLuthor dedi ki...

saolasın :) yok yahu bir takımda falan oynamışlığım yok. şimdiki aklım olsa 15 sene önce belki oynardım ama :)