BIY AD

10 Ocak 2010 Pazar

Obi Wan Ginobili


Link

Maçı daha yeni edinebildim o yüzden 2 gün gecikti. Ayın 8'inde Dallas maçında Ginobili bir pozisyonda bizlere Dejan Bodiroga'yı anımsattı. Yayında da zaten Kaan Kural ile Murat Kosova bunu dile getirdiler. Videoda ise yorumcu - Sean Elliot olmalı - şöyle diyor: "Sadece Ginobili'ye özel bir hareket bu, ilk defa gördüm hayatımda.". Tabii nerden bilsin adam Bodiroga'yı değil mi?
Buram buram basketbol zekası kokan bir hareket. Parkelerde daha önce görmediğimiz veya nadiren gördüğümüz pek çok hareketi Ginobili bize sunuyor. Bu adamı izlemek apayrı bir zevk.


Link

Manu aynı crossover'ın light versiyonunu 1 hafta kadar önce Heat'e karşı yapmıştı. Ama sonra bitirişi, Dallas'takine oranla çok daha spektakülerdi o yüzden günün en iyilerine girmişti. Dallas maçındaki crossover ise top 10'da yok, bu konuda fazla diyecek birşey de yok.


Link

Burada da Bodiroga'yı görüyoruz. Görüntü biraz leş ama yapacak birşey yok. Video linki için Niko'ya teşekkürler.

6 FARKLI FIKIR:

Ufuk Çağdaş Erdem dedi ki...

En sevdiğim oyuncudur kesinlikle Ginobili...Çalıştığı koçlardan biri Ginobili'yi tanımlarken şöyle demiş''Ginobili'nin ruhu diğer herkesden farklı bir melodiyle dans ediyor''...Basketbol adına en çok üzüleceğim gün Ginobili'nin basketbolu bıraktığı gün olacaktır kesinlikle...

Absürd dedi ki...

Manu geri döndü.

Dan Dirik dedi ki...

Hakkında bir adsız garip şeyler yazmıştı zamanında, selam ederim bunları okuyorsa. Manucan birdir ya

littleiv dedi ki...

dallas maçı videosunun youtube linki yok mu acaba

sabonis dedi ki...

unutmuşum koydum.

niko dedi ki...

http://www.youtube.com/watch?v=Bb9bt978xG8&feature=related