BIY AD

12 Ocak 2010 Salı

Sidik Yarışı

Jennings önce twitter'ında birisine "Beni telefondan ara Farmar olayının iç yüzünü anlatacağım." yazmış. Ardından Farmar gelmiş Jennings'in twitter'ına:
- Farmar: Ne söyleyeceksin ki Buck (Jennings'in takma adıymış)? Burada abuk subuk konuşmalar döndüğünü duydum.
+ Jennings: Hiç sadece senin ne kadar istekli olduğundan bahsediyordum o kadar. Ama olayı büyütmeyeceğim.
- Farmar: Ben buraya birşey başlatmak için gelmedim. Sen laf atıyordun. Ben durumu açıklığa kavuşturmaya geldim. Bak şu yüzüğe (yüzük demiyor ama şampiyonluk yüzüğünü kastediyor olsa gerek, ben öyle anladım), ben kendimi kanıtladım zaten. Sen başlattın laf atmayı, ben de 2 üçlük atarak bitirdim. Eşitlendik mi? Güzel.
+ Jennings: Seninle tartışmaya girmeyeceğim. Senin rotasyondaki yerin hakkında endişelenmen gerekiyor. Shannon Brown? Tek diyeceğim budur.

Daha sonra Farmar kendi izleyicilerine bir mesaj atmış:
"Ek olarak, Tyreke Evans gerçekten harika oynuyor. Yılın çaylağı için benim seçimim şüphesiz o. Kimse yanına bile yaklaşamaz."

Olayın nereden çıktığı belli değilmiş. Ama olay bence şundan ibaret: Bir tane ilk 3 hafta ve 55 sayı sonunda kendisini dev aynasında çaylak ile 3 yıldır aldığı dakikalarda kendisini taraftarlara ve takım arkadaşlarına kanıtlayamayan özgüveni eksik bir yedek guard'ın kapışması... Özellikle Farmar'ın yüzüğünü dile getirmesi ve "Ben kendimi kanıtladım" demesi kopardı beni. O şampiyonluğa ne kadar katkı yaptın Farmar sen? Gidip yazacağım valla Twitter'ına o olacak =)

Not: Jennings'in daha önceki twitter vukuatı için tıklayınız.

Not2: Ayrıca birkaç saat kadar önce Farmar'ın twitter account'unun sahte olduğu söyleniliyor, daha haber sitelerine düşmemiş ama Lakers takımının twitter'ından o yönde bir açıklama gelmiş. Yine de olayın komikliğini değiştirmiyor tabii.

7 FARKLI FIKIR:

Beercholic dedi ki...

farmar'ın hesabının fake olduğu söyleniyor..

Semih. ~ dedi ki...

farmar ya sdfokjp :D hani çıkıp bir maçta bir kritik 3lük atmış olsa ve bunu dese eyvallah der jennings ama oda izledi finalleri :DD

Radagast dedi ki...

Bucks oyuncusu anlamında Buck demiş sanırım.

Ayrıca ikisini toplasan bi oyun kurucu etmez, neyin kavgasını ediyolar anlamadım.

Faruk dedi ki...

jordan farmar'ın twitter'ı değil o bu arada, fake..

Unknown dedi ki...

imlaaaaaaaaa

Dan Dirik dedi ki...

Farmar'ın twitterı gerçek midir bilmiyorum ama, geçenlerde Basketbawful'un yorumlarında gördüğüm video olabilir başlangıcı:

http://www.twitvid.com/5FC4E

Unknown dedi ki...

LakersReporter

I spoke with Jordan Farmar tonight, and he officially does NOT have a twitter account and has NOT been tweeting. It's a fake.