BIY AD

5 Mart 2010 Cuma

Celtics'ten Doğum Günü Hediyesi

Spurs'de yaşından ve takımın enerjik oyunculara ihtiyaç duymasından dolayı pek süre alamayan Finley birkaç gün önce Popovich'e giderek "Ben oynamak istiyorum, izin verin de playoff'lara kalacak olan başka bir takımda şans bulayım" demişti. Spurs ve Pop da onun bu isteğini kırmayarak serbest bırakmışlardı şutör oyuncuyu. Kendisiyle zaten Celtics'in ilgilendiğine dair dedikodular çıkmıştı ve yeni gelen raporlara göre anlaşma sağlanmış. Birkaç güne kadar sözleşme imzalanacakmış. Sözleşmenin Cumartesi günü imzalanması taraftarıyım, çünkü o gün Finley 37. yaşına basacak.

Celtics açısından bakıldığında başarılı sayılabilecek bir hamle. Yani tabii önemli bir transfer değil ama ufak bir eksiklerini giderdiler. Yoksa 37 yaşındaki Finley'den medet ummak gibi bir hata yok ortada, sadece gerektiğinde son hücumlarda sahada güvenilir bir şutör daha bulundurabilecekler isterlerse. Ama maç başına 10 dakikadan fazla alması hayal gibi, hatta 10'a bile çıkarsa dua etmeli. Daniels, Robinson ve Tony Allen ile çekişme içerisinde olacak. Rondo, Daniels ve Allen'ın hiç ama hiç üçlük tehdidi yaratmadıkları düşünüldüğünde Finley hamlesinin nedeni anlaşılabiliyor Celtics adına. Ama dediğim gibi Finley çok da mutlu olmayacaktır aldığı dakikalardan. Ha tabii "Bu Spurs'den birşey olacağı yok bari Celtics'e gideyim" mantığıyla serbest kalmak istediyse hak vermemek elde değil...

3 FARKLI FIKIR:

motörkafa dedi ki...

Seviyorum bu adamı ama Celtics de bende istediği süreleri alamayacağını biliyorum ama kendisine güveni var ki Play off iddası olan bir takıma gitmek istemiş umarım onun için iyi olur.

Adsız dedi ki...

bence onun için lakers biçilmiş kaftandı

Sheed dedi ki...

yüzüğü aldığında bırakmalıydı..