BIY AD

3 Mart 2010 Çarşamba

LeBron Niye Smaç Yarışmasına Katılmıyor?


Link

Fazla yoruma girmeme gerek kalmadan, sadece başlıktaki soruyu yöneltiyorum hem size hem LeBron'a...

Not: Söylemeyi unutmuşum, pozisyonun öncesinde faul çalındığı için, smaç geçersiz. Ama bu smacın güzelliğinden birşey götürmüyor.

14 FARKLI FIKIR:

Burak Eren dedi ki...

Çünkü aklının ucunda, bir yerde ya kazanamazsam sorusu var. Kıscası yemiyor diyelim :)

Absürd dedi ki...

Kendisi insan ise benim atalarım dinazordur.

furtem dedi ki...

Sponsorları izin vermiyor da ondan. Kaybetme riskini alamıyorlar.

Cabaturi dedi ki...

Katılsa zaten kafadan kazanacak. Robibnson'ın üç kez kazandığını görünce lebron'ın kendini göstermesi yeter.

Adsız dedi ki...

lebron'un kaybetme riski yokki adamın maç içinde bastığı smaçlar bu seneki smaç yarışmasında basılan smaçların %90'ından daha iyidir zaten

xaxa dedi ki...

dünya kadar sebeple, lebron'u en az seven insanlardan biriyimdir. ama sırf izlettiği güzel şeyler için bu adamı sevdiğim bir yönde var. bu smaç gerçekten inanılmaz. ne zaman paylaşırsın diyede bekliyordum. hd'sini aramaya başlarım yakında.. yalnız lebron'un smaç yarışmasına katılmamasının sebebi, "yemedi" kısmı olamaz. lisede smaç şampiyonu olmuş, nba'de x kere katılsa x kere şampiyon olacak kadar iyi smaçlar basabiliyor ve dünya kadarda hayranı var. elbette geçen sene katılacağım demesinin ardından sözünü tutmaması ile çok antipatik bir harekete imza attı, fakat o zamanki açıklamasınıda ayak üstü heyecan yaratmak olarak aldıysanız benim gibi, zaten katılmasını beklememişsiniz demektir. yaptığı hareket yanlış, evet. katılmamasının nedeni gerçekten nedir, bilemem. ama bu sene smaç yarışmasını izlediğimde artık lebron'un niye katılmak istemeyebileceğini anlamaya başladım. zira smaç yarışmaları artık mahalle arasında yapılan bir etkinliğe benzemeye başladı. o adayların, o smaçların arasında lebron'u izlemek istemezdim şahsen.

Adsız dedi ki...

bence lebron un katılmama nedeni açık ve net o eski smaç yarışmalarından eser yok.eskiden allstar olacağı nba e adım atmadan belli olan oyuncular yarışmaya katılırken şimdi çaylaklar maçında kendine yer bulamayan derozan la yarışacaktı.ayrıca açıklamayı yapmasının nedeni de kendi demecinden sonra diğer süperstarların(wade,d.howard vs)yarışmaya katılmayı isteyeceğini düşünmesidir bence.Not:carmelo yu lebron dan daha çok beğeniyorum yani bi2 fanatiklik falan yok

Adsız dedi ki...

Bence seneye retro slam dunk düzenlensin. VC,T-Mac, j-Rich davet edilsin o zaman lebron da gelir bu en büyüklerin arasına.

Alper dedi ki...

Bir üstteki yoruma benzer şeyler yazacaktım.. Rakipleri gereği ve prestijinden dolayı katılmaz. Aslında yetenek yarışmalarında point guardların yarıştığını bile yapabilecek kapasitede.

Sağlam rakiplerle ve doğru pazarlama stratejisiyle kesinlikle katılır. David Stern'in onu ikna etmesi ve All Star etkinliklerini yeniden canlandırması gerekiyor.

Adsız dedi ki...

yav arkadaşlar lebron jamesin smaçlarında bi numara yok ki ayı gibi
abanıyo.ne bi değirmen ne bi 360 ne bi estetik hiç bişey yok power güç smacı shannon brown da da aynı sorun var vince carter daki hava ( ucuk bi örmek ama vereyim dedim ) yok onu begenmiyosan j rich hiç bi numara yok sadece sıçrıyo bence pek te göze hoş gelen bi smaç stili yok .bu işin doruk noktası için bakınız 2000 slam dunk insanlığın geldiği son noktadır ondan sonrakiler bir nevi taklittir bi iki özel smaç dışında.

...S.f.R... dedi ki...

Adsız arkadaş sen Lebron'un smaçlarında bir numara yok dedin ya valla güldürdün beni :)) Şu smacı begenmeyan adam kesinlikle Lebron düşmanıdır. Bu adam şu anda Basketbol'un en büyük ismidir.

Çağrı dedi ki...

retro slam dunk contest iyi fikir ama T-Mac katılırsa Brevin Knight'a ayıp olur lakin şu anki durumları arasında pek fark yok gibi =)

Adsız dedi ki...

basketbolun en iyisi olması onu en iyi smaçör yapmaz lebron düşmanı değilim oynanan basketbol ortada rakamları ortada ayrıca "bi basketbolcunun düşmanı " kavramı salakça ve çocukça ben senle aynı fikir de değilim lebron smaçları biribirini tekrarlarlayan güçlü smaçlar rakip oyuncuların vucutlarını karart ki zaten karalar :D sanki aynı smaçları izliyor hissi verir.ayrıca basketbolun şu anda en iyisi kobe ha 25 yaşındaki lebron 25 yaşındaki kobeden iyi o ayrı.bi oyuncuya hayran olmaduğun zaman onun zayıf veya eksik yonlerini dile getirmemek çok acizce bi durumdur, var olan gerçekleri inkardır.lebron james size na göre inanılmaz çevik ve atletik bi oyuncudur bunu inkar eden aklı bali kabul edilmez ama bırakta smaç kalitesine herkes kendi karar versin.estetik yargıları tartışılmaz. aynı adsız 03 Mart 2010 19:39

lebronhaterıolmasınaragmensporcununhakkınıvereninsanevladı dedi ki...

bence ne sponsor nede korkaklıkla ilgisi var zaten lebron şu videoki smacı vursa 50 alır böyle birşey daha yapsa yine 50 alır e zaten finaldede halk belirliyor adamın populeriteside belli yani kaybetmesine imkan yok. keşke katılsa müthiş olurdu.