BIY AD

4 Mart 2010 Perşembe

LeBron Yoksa JoJo Var

Çıkan bir söylentiye göre, Knicks koçu D'Antoni yazın LeBron'u kadroya katamamaları durumunda, şimdiden Joe Johnson'ı gözüne kestirmiş. Üzerine şampiyonluğa oynayacak bir takım kurulacak bir oyuncu olarak görüyormuş Johnson'ı. LeBron ile aralarında herhalde dağlar kadar fark vardır ama Amare ve muhtemelen Wade ile Bosh da serbest oyuncu statütüsünde olacakken, şimdiden Johnson'ı gözüne kestirmek ne kadar mantıklı acaba? D'Antoni'nin geçmişte birlikte çalıştığı oyunculara daha bir ayrı baktığını biliyoruz ama bu iş bu kadar mı ileri düzeyde? Diğer isimlere göre Joe Johnson'ın 1-2 kademe aşağıda olduğunu söyleyebiliriz. Bu yetmiyormuş gibi Joe Johnson'ın 29 yaşında olduğunu ve ana silah olarak, şampiyonluk kazanmak için maksimum 4-5 senesi kaldığını unutmamak lazım. Son olarak da yanında kaliteli parçalar varken (Bibby, Josh Smith, Horford) Hawks'u doğu finaline çıkaramayan Johnson (Bu sezon şampiyon olurlarmış mesela bu sözün üzerine), özellikle ilk senelerinde daha kısıtlı olacak bir Knicks kadrosunu nerelere taşıyabilecek? Yanlış anlaşılmasın JoJo'yu beğenirim ama benim anlamadığım şey, bir koçun Wade-Bosh'tan önce JoJo'yu hangi mantık çerçevesinde tercih ettiğidir.

Bu tarz dedikoduları genellikle ciddiye almadığımı defalarca kez söyledim ama Joe Johnson ile D'Antoni'nin geçmişte çalışmış olmalarından dolayı gerçeklik payı verdim ve kısaca birşeyler karalayayım dedim.

4 FARKLI FIKIR:

r7bertpires dedi ki...

şunu izlemenizi tavsiye ederim:
http://sports.yahoo.com/video/player/nba/Y_Sports_NBA_Coverage/18318201


"Only James you are getting is Mike James, only Dwayne you are getting is Dwayne Jones" :D

Unknown dedi ki...

gereksiz bir haber bence..

diğer adamların yaında lafımı bile olmaz jojonun..
atlanta ya kaç tane kritik maç kazandırmış.. ne başarılar elde etmiş.. daha güvenilir bir el olmayı bile başaramadı.. gün gün performansı değişiyor..

Adsız dedi ki...

Eğer bu haber ciddiyse D'Antoni adam değildir artık gözümde. Johnson'nın üzerine kurulacak takımla anca inter-totoya oynar.

Absürd dedi ki...

Eğer bu haberin gerçek olma ihtimali varsa knicks formasıyla boğaz köprüsünden atlarım.