BIY AD

6 Mart 2010 Cumartesi

Yardım Eli

Merhaba arkadaşlar. Belki farkettiniz, belki farketmediniz bilmiyorum ama bir süredir 'Günün Notları' yazılarını Dan Dirik nick'li, Kadir isimli bir arkadaş hazırlıyor. Benim maalesef o yazıyı yazacak vaktim olmuyor artık. Ona da çok müteşekkirim bu konuda. Şimdi playoff'larında yavaş yavaş yaklaşması nedeniyle bir arkadaşı daha aramıza katmak istiyorum. Maçları mümkün olduğunca izleyen ve tabii ki takip eden, özellikle de günün notları ile maç yazılarında bize yardımcı olacak bir arkadaşa kapılarımız açık. Playoff'ları da düşünerek böyle bir arayış içine girdik çünkü 2 kişinin bile, hele biri (ben) hafta içi maç izlemekte çok zorlanırken, playoff'ların hakkını vermesi zor gibi.

Blog'a katkıda bulunmaya istekli olanların, son birkaç günde izledikleri 1-2 maç hakkında ufak bir yazı ile kendileri hakkında ufak bir tanıtıcı yazıyı sağdaki iletişim adresine göndermelerini rica edeceğim.

8 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

parası neyse verelim, kaan kuralı getirleim bloga :)

Adsız dedi ki...

yazı başı para veriyor musunuz? yoksa for the love of the basketball yazacak bir arkadaş mı arıyorsunuz? tşk.

fıRat dedi ki...

*Adsız 2

Arkadaşım ne parası yhaw allah aşkına. Elbette zevk için. İsteyen yazar.

sabonis dedi ki...

yazı başı para vermiyorum doğal olarak. amatör bir blog sahibiyim alt tarafı...

tolga dedi ki...

pillinetwork'ü(22dakika.org,sinepil.org vb.) ve sistemini biliyorumusunuz? onların yaptığı uygulamaya benzer birşey yapılabilir. sistem şu şekilde ilerliyor; üyeler tanıtım veya bilgilendirme yazısı yazıyor daha sonra admin kontrolünden geçip, imla hataları ve diğer hatalar düzeltilerek yayınlanıyor. burada da benzer bir sistem uygulanabilir. tabi orda üyeler yazı yazdıkça cüzi miktarda da olsa bi para kazanıyorlar ama çokda önemli olacağını sanmıyorum bu durumun. uzunca bir süredir keşke bu şekilde işleyen bir nba sitesi olsa diye düşünüyorum.

Adsız dedi ki...

Slm ben kanadaya gelen bi değişim öğrencisiyim.Günde 2 maçın tamamını izlediğim oluyor.Tabiki özetleri nerdeyse hergün izliyorum.Sitede çok yazmak isterim.İlgiliyim yani.Eğer inanmıyorsan durumuma, iletişime geçebiliriz.Eğer istiyorsan söyle email adresimi yollayacım...

sabonis dedi ki...

mail atabilirsin, sağda var iletişim adresi

Adsız dedi ki...

yazı başına 5tl'ye yazarım ben