BIY AD

11 Nisan 2010 Pazar

11 Nisan Programı

11 Nisan Pazar 20:00 / Orlando Magic - Cleveland Cavaliers
11 Nisan Pazar 22:30 (NTV) / Portland Trail Blazers - Los Angeles Lakers
12 Nisan Pazartesi 01:00 / Miami Heat - New York Knicks
12 Nisan Pazartesi 01:00 (NBA TV) / Chicago Bulls - Toronto Raptors
12 Nisan Pazartesi 02:00 / Minnesota Timberwolves - New Orleans Hornets
12 Nisan Pazartesi 04:00 (NBA TV) / Oklahoma City Thunder - Golden State Warriors
12 Nisan Pazartesi 04:00 / Houston Rockets - Phoenix Suns

Pek çok zevkli maç var ama elbette en önemlisi Raptors ile Bulls arasında. Kadrolar (Bosh'suz Raptors) ve form durumları arasındaki fark nedeniyle Bulls favori olsa da, Air Canada Centre'da Raptors'ın kazanmasını bekliyorum ben. Seyircileri davet ediyorlar, müthiş bir atmosfer olacağını ve bunun takımı iteceğini düşünüyorum. Zaten kazanırlarsa sonraki maçları Knicks ve Pistons ile olduğu için playoff'a kalmaları kesinleşecek neredeyse. Gerçi Bulls bugün kazansa da Raptors'ın şansı devam edecek çünkü eşitlik durumunda Bulls'un önündeler ve Bulls'un fikstürü oldukça zorken (Celtics ve Bobcats), yukarıda yazdığım gibi Raptors'ın rakipleri zayıf. Kısacası Raptors veya Bulls adına playoff'un ilk maçı bile diyebiliriz. İzleyin izlettirin diyoruz, NBA TV'ye teşekkür ediyoruz. Bu arada Antoine Wright'ın yokluğunu unutmuşum. Hedo ekstra dakikalar ve dolayısıyla sorumluluk almalı bu şekilde.

Cavs - Magic maçında pek heyecanlanmaya gerek yok Magic açısından sadece Lakers'ı geçmek adına önemli olacak. Cavs'de zaten LeBron oynamıyor. Tabii ki zevkli bir maç olabilir ama 'derbi' havası göremeyeceğiz.

Blazers ile Lakers arasında da playoff ilk turunun bir provası olacak gibi duruyor. Gerçi Portland'ın bu maçı kazanması durumunda 8.'likten kaçması büyük ihtimal gibi duruyor. Kobe oynayacakmış. Bu maç da izlenesi bir maç Raptors-Bulls kadar olmasa da. Lakers içeride kazanıp "Bizi burada yenemezsiniz" mesajı vermek isteyecektir.

Thunder ve Phoenix'in maçları da önemli elbette sıralama için ama gün içerisinde sıralama yaparsak arkalarda kalıyorlar. Eğer Suns kaybederse, Thunder'ın 5 numaraya çıkma ihtimali doğacak. Thunder'ın bugün kazanacağını varsayıyoruz tabii (Warriors ile oynuyorlar sonuçta)

3 FARKLI FIKIR:

KskHyTr dedi ki...

Şaka gibi lakers bilerek yenildi sanki portland rakip olmasın diye bu ne biçim bir maç sonudur yahu:)

Çağrı dedi ki...

Hidayet n'bıo abi biri anlatsın box score'a girip baktım da hidayetin rot-balansı bozulmuş galiba =)

Adsız dedi ki...

Lakers bilerek mi yenildi e yok artık .