BIY AD

14 Nisan 2010 Çarşamba

13 Nisan Programı

14 Nisan Çarşamba 03:00 / Boston Celtics - Chicago Bulls
14 Nisan Çarşamba 05:30 / Utah Jazz - Golden State Warriors
14 Nisan Çarşamba 05:30 / Sacramento Kings - Los Angeles Lakers
14 Nisan Çarşamba 05:30 (NBA TV) / Denver Nuggets - Phoenix Suns

Bütün Toronto şehrinin Celtics'in kazanması için dua edeceği bir gece. Ancak Raptors'ın şanssızlığı şu ki, Pierce'ın oynayıp oynamayacağı belli değil, Allen ile Garnett ne kadar dakika alacak bir muamma... Kısacası Bulls için olabilecek en iyi senaryo. Bundan yararlanıp kazanmaları lazım yoksa Raptors Knicks'e karşı kazandığı anda playoff şansı kalmayacak Bulls'un.

Batı konferansındaki 2 ile 5. sıra arasındaki takımları yakından ilgilendiren karşılaşmada muhtemel sıralamaları sayacak olursam sabahı ederim... Ama Phoenix'in 2.'lik şansı yok orası kesin. Tabii Lakers'dan kaçmak için 3. olmak da yetiyor. O yüzden ciddiye alacaklardır bu maçı. Suns formda, Nuggets daha formda ama dün maç yaptı.

Edit:
Celtics'in 3.'lük için şansı yok yazmıştım gece ancak yanlış olmuş düzelttim. Yanlış bilgi için kusura bakmayın. Önce H2H geliyor diye düşündüm bir an için.

4 FARKLI FIKIR:

Ömer dedi ki...

Bucks, yarin yenilse ve Bobcats yense, Bobcats altinci olamiyor mu? Iki takimin karsilasmalarinda taraflar 2'ser galibiyet almis.

Adsız dedi ki...

Bobcats'in altıncı olma şansı yok. Eşitlik olduğu vakit dediğin gibi 2-2 sezon içi galibiyetler, konferans içi maçlarda Bucks'in yüzdesi daha iyi olduğu için öyle bir durumda Bucks 6.oluyor. Ayrıca Celtics yenildi, 4.sıraya kilitlendi lakin maç öncesi 3.lük şansı vardı, haberde verilen bilgi yanlış olmuş.

sabonis dedi ki...

evet yanlış bilgi vermişim gece teşekkürler.

Unknown dedi ki...

Rica ederim, takip edilen bir siten var, insanlar son gün beklenti içine girmesin diyerek verdiğin bilgiyi düzelttim, verdiğin diğer detay doğru bilgilere saysınlar:)

Adsız girmişim yorumu da anlayacağın üzere yazan bendim.

hadi kolay gelsin