BIY AD

14 Nisan 2010 Çarşamba

Celtics'in İçindeki Chicagolu


Link

Chicago Bulls için hayati önem taşıyan bir maçta Rasheed'in kendi potasına neredeyse "Bilerek attı" diyebileceğimiz turnikemsi basket. Çok kendi potasına basket atan oyuncu gördüm, böylesini görmedim. Baya baya, pozisyonu tamamlıyormuş gibi gözüküyor, tabii sonra yanlışlıkla yaptığı (özellikle de surat ifadesinden) anlıyoruz... Olay burada gerçekleşse, Bulls yönetiminden Rasheed'e giden çantalar konuşuluyor olurdu herhalde.

Sheed'in Celtics'te geçirdiği sezonu özetliyor belki de...

5 FARKLI FIKIR:

Unknown dedi ki...

İlk anda bilerek yaptı zannettim, ama yakın çekimde görünce elinden kaydığı belli oluyor. Fakat bu kadar kritik bir anda böyle bir hata sonrası Toronto tarafı ne kadar kızsa haklıdır.

monami dedi ki...

bence bilerek yapmış. sonra üzülmüş gibi yapıyorki anlaşılmasın diye:))

Unknown dedi ki...

Gerçekten ilk bakışta kendi potasına bilerek attığı zannedebilir.Hatta maçı izlememiş biri özette bu hareketi görürse Celtics Bulls'a maçı vermiş diyebilir.Ancak hiç öyle birşey olmadı.Celtics gerçekten 4. sırada olmayı garantilemesine rağmen çok iyi mücadele verdi.

PIERREMANU dedi ki...

Evet ilk pozisyonda yuh deniyor ama tekrar görüntüsü o yuhu geri aldırtıyor. Top bu, olur böyle şeyler.

H.Y. dedi ki...

Bu pozisyonu geçtim ama bu sene boyunca Rasheed Boston'ı resmen sabote etti. Keşke yerine McDyess alınsaydı hiç olmazsa yarar vermese bile zarar da vermiyor bu lakayıt adam gibi.