BIY AD

14 Nisan 2010 Çarşamba

Curry'nin Oy Hakkı Yok

NBA tarihinin en önemli şutörlerinden biri olarak bilinen Dell Curry'nin, Yılın Çaylağı ödülünde oy kullanma hakkı elinden alınmış. NBA yönetimi, Curry'nin taraflı bir şekilde oy verebileceğini düşünmüş. Bunun nedeni de, Yılın Çaylağı ödülünü için ismi geçen Stephen Curry'nin, Dell Curry'nin oğlu olması.

Hastasıyım NBA'in bu tarz kararlarına. Düşünsenize sonuçlar açıklandığında 1 puan farkla Stephen Curry, Evans'ı geçip çaylak ödülünü alsa ne olur? Ayıkla pirincin taşını. Konuya Stephen Curry "Babam zaten Tyreke'e oy verecekti." diyerek espriyle yaklaşmış, ardından da alçak gönüllülükle devam etmiş: "Güzel bir haber, bu ödülle birlikte anılmam bile benim için gurur kaynağı."

Diğer bütün sezon sonu ödüllerinde oy kullanabilecek olan Dell Curry'nin yerine Bobcats medyasından henüz belirlenmeyen biri alınacakmış.

8 FARKLI FIKIR:

mr_big_shot_curry dedi ki...

o bobcats'li herifle konuşur babası yine curry'e verir oyunu saçma bi kural olmuş.. bence curry almalı ödülü.. evans daha fazla haketsede bu çocukda çok düzgün bi karakter var efendi birisi ayrıca rakamlarınında aşağı kalır yani yok..

KskHyTr dedi ki...

O kadar karakter sahibiki farklı biten maçların son saniyesinde bile 3lük atabiliyor savunma yokken! :)

Xscape dedi ki...

golden state takimina beni koysan 10sayi, 5 asist yapar 2-3 tane de ribaund alirim her mac. aday olmasi yeter ona, tyreke in 20-5-5 i bile bu odulu almasi icin yeterli sebep.

Unknown dedi ki...

ne karakteri arkadaşım..
Aynen bende çok sevmeme rağmen o son saniye şutlarına rast geldiğimde kızmıştım biraz..
Ayrıca önce curry tyreke gibi takımına tek başına maç kazandıracak seviyeye gelsin ondan sonra...

Adsız dedi ki...

@xscape yavaş at koçum nba bu senin mahalle arasında oynadığın maçlara benzemez 2 üçlük atıp kendini kobe sanan tiplerdensin heralde sende...

Adsız dedi ki...

@xscape " beni koysan 10sayi, 5 asist yapar 2-3 tane de ribaund alirim " dediğin golden state sezonu "20-5-5 i bile bu odulu almasi icin yeterli" dediğin evans'ın takımının üzerinde bitirdi. Yani senin mantığınla evans'ın istatistikleri daha değersiz olmalı.

Not: üstteki adsız bu current adsız farklı şahışlardır.

Çağrı dedi ki...

Konuya Stephen Curry "Babam zaten Tyreke'e oy verecekti." diyerek espriyle yaklaşmış ...

ahahahaha çok iyiymiş =)))

Xscape dedi ki...

@ikinci adsiz
gs nin oynadigi basketbolla sacramento nun oynadigi arasinda daglar kadar fark var. benim kastettigim buydu.

@ilk adsiz
ironiden anlamayan nesle asina degiliz. ayrica tanimadigin insanlara oyle hitab etmen senin kiymetini dusurur.