BIY AD

17 Nisan 2010 Cumartesi

Kobe Bryant ve Michael Jordan


Link

4-5 gün önce Blazers'dan Webster'a karşı post-up yaparak sol hook ile sayıyı bulan Kobe, bir Spurs maçı öncesi ısınırken sol hook'uyla dalga geçen Jeff Van Gundy'e "Şimdi dalga geç bakalım" mesajını veriyor... İşte bu Kobe'nin Jordan'a benzetilen yönlerinden biri. 97 sezonunda Van Gundy Knicks koçu iken, bir maç öncesi Jordan'a "İkiyüzlü" gibi bir ithamda bulunmuştu. Jordan 34 yaşında 51 sayıyı (sezon rekoru) Knicks potasına gönderince gidip Van Gundy'e "Sakin ol ufaklık" tarzında birşeyler söylemiş. Ayrıca Jeff Van Gundy'nin anlattığına göre John Starks maçtan sonra gelmiş "Parkede onu savunan sen değilsin, Michael Jordan'a iyi davran" demiş.

Phil Jackson medyadaki dostlarından birinden, sakatlıklar ve formsuzlukla boğuşan Kobe hakkında ileri geri konuşması için bir istekte mi bulunsa ne?

4 FARKLI FIKIR:

Çağrı dedi ki...

John Starks'ın lafı çok iyiymiş =)

king_lebron dedi ki...

Kobe o gösterdiği parmağın üstüne oturabilir bu sene cavaliers geliyor akın akın muhahaha :D

Adsız dedi ki...

videoda van gundy, san antonio maçından önce kobe'ye "sol elle jump hook şut kullanma bu kadar kötü sol hook atan oyuncu görmedim" dediğini söylüyor. e tabi rekabetçi adam olunca kobe, gereken cevabı vermiş.

gercekgralgobe dedi ki...

yeğen önce lebron bi final oynasın sonra kobe gereken ayarı verir zuhahaha:d