BIY AD

7 Haziran 2010 Pazartesi

Şut Atma Sanatı


Link

Hala bilmeyenler varsa, Ray Allen bu sabah Lakers'a karşı 8 tane üçlük atarak NBA Finalleri rekorunu kırdı. Üstteki videoda çabuk çabuk, 1 dakika içinde bu sabah Ray Allen'ın Lakers'ı nasıl demoralize ettiğine bakabilirsiniz. Ancak asıl güzellik, şut atma sanatını gösteren video aşağıdaki. Allen'ın attığı üçlüklerin büyük çoğunluğuna super slow motion'da bakma şansını elde ediyoruz. Doğru ve her basketbol okulunda öğretilmesi gereken şut stilini bütün detaylarıyla inceleyebilirsiniz.


Link

9 FARKLI FIKIR:

MyT dedi ki...

Yapmayın :( Deşmeyin yaramı :( Şaka bir yana basketbol adına güzel, naçizane Lakers fanları olarak bizler için talihsiz bir geceydi. Ama kimse, MJ bile, her maç 8 üçlük atamaz ;) yoksa kobe??

MyT dedi ki...

I love this game!!!

ckaracay dedi ki...

buyuk maclarin kucuk adami deme gafletinde bulunanlara hediye olsun dun aksamki ray allen performansi.

Adsız dedi ki...

''Basketbolun özü estetiktir.'' lafını kanıtlarcasına bir şut stili var Ray Allen'ın.Sadece onun şut atmasını izleyerek bile bir maçtan zevk alabilirim..

Adsız dedi ki...

Şut mekaniği gerçekten kusursuz dünyadaki yegane oyuncu belkide. Altyapıda çocuklara durmdan bu adamın super slow motionları izlettirilmeli.

Adsız dedi ki...

slowmotion videosu uçmuş şununla değiştirebilirsin;
http://www.youtube.com/watch?v=mF_zqcTfNAY

sabonis dedi ki...

teşekkürler bilgi için değiştirdim

oz01 dedi ki...

Top tam baş hizasında ve ortada,top ile başı arasında yaklaşık 10cm. var.Dirsekler çembere bakıyor.Ayaklar düz ve sağ ayağı sol ayağından biraz önde.Hafifçe yaylanıyor ve topu havada tam dik bir pozisyondayken bilekten çıkarıyor.Topun başka bir seçimi kalmıyor dolayısıya..

Dodosuke dedi ki...

damir 1 ray allen 2