BIY AD

23 Temmuz 2010 Cuma

A.B.D. Milli Takım Fotoğrafı

Bakıyorum bakıyorum, şampiyon olacak bir kadroymuş gibi gözükmüyor gözüme. Daha dün açıklanan İspanya kadrosu bu Amerika'yı bir hayli zorlar bence. Dediğim gibi Amerika'nın harika savunma yapıp bol bol koşması lazım, set hücumlarında tıkanıp kalmalarını bekliyorum ben. Ayrıca fotoğrafı büyütüp bakarsanız, alt sıradakilerin kafaları sanki photoshop'la oturtulmuş gibi, özellikle Chandler bir garip çıkmış.

Bu arada kesin kadro bu değil, sadece bir araya gelip fotoğraf çektirmişler. Halen aday kadro bu, 12'ye düşecek daha.

10 FARKLI FIKIR:

Xscape dedi ki...

"sishevski" nin yine sismesi dilegiyle...

Adsız dedi ki...

kesin ve son olarak tam kadro bumudur? baştan sona kimler olduklarınıda yazsaydınız iyi olurdu

şisevski dedi ki...

Durant yeter diğer takımlara paniq yapmayın

Adsız dedi ki...

kısalar iyi hoş da bu uzunlarla fena madara olurlar

Adsız dedi ki...

tyreke evans ile eric gordon'un arasındaki kim beyler?

calvin dedi ki...

oj mayo o. bence yine de çok üstün bi takım olabilirler düzgün bir sistemde. şöyle tek tek bakıpta heyecanlandırmayan bi oyuncu yok.

erbo dedi ki...

Bizim oğlan(Derrick Rose)geliyor. O yeter bana. :)

Adsız dedi ki...

Resmen dolandırıldık yahu Kobe, Lebron, Wade, Howard, CP3, D-Will, Carmelo, Boozer, Amare, Roy'u göreceğiz diye aylar öncesinden bilet aldık şu gelen kadroya bak!!

Adsız dedi ki...

1 ve 2 numarada; billups, curry, rose, tyreke, westbrook, oj mayo, rondo, igoudala, eric gordon gibi isimler var. bunlardan illa ki bazıları çıkartılacaktır kadrodan.

3 numarada; durant, granger, rudy gay, wallace( pf de oynayabilir) var.

4-5 numaralarda paspas olur bu takım. özellikle fundementali gelişmiş uzunlar karşısında pota altında çok ezilirler.

Adsız dedi ki...

Olimpiyat kadrosu tatilde anladıkta geri kalan koca NBA'den bu kadro mu çıkmış! Pota altı sürünen şu kadroya nasıl olurda Big Al, Blatche, Camby, Aldridge, Cousins, Haywood, Favors gibi adamlar çağrılmaz. Ayrıca Bynum ve Oden gibi iki ezici adam erken reserve edilseydi rehabilatasyonları turnuvaya yetişirdi. Yine Kaman'a teklif edilseydi oda ABD'yi seçerdi. Mcgee'ler, Odom'lar Love'larla pota altı folloç olur ABD'nin.

Guard poziyonu canavar gibide bütün rakipler alan savunması yapacak ABD'ye bu durumda üçlükleri kim atacak. Neden Miller, Korver, Dudley, Morrow, Frye gibi cezalandırıcılar yok bu takımda?