BIY AD

21 Temmuz 2010 Çarşamba

Brezilya'nın Aday Kadrosu

Dün gece açıklanmış, tabii yorgan döşek yatarken kolay olmuyor takip etmek:

Hattil Steps, Anderson Varejao, Nene, Tiago Splitter, Marcus Vieira, Guilherme Giovannoni, Jordan Burger, Marcelo Machado, Leandro Barbosa, Alex Garcia, Marcelo Huertas, Paul Boracini, Raul Neto Togni.

NTV Spor'dan okuyup "Maybyner Hilario da kim?" diye merak ettiyseniz, bildiğimiz sevdiğimiz Nene kendisi. Uzun süre sonra yeniden milli takımda. Daha önce de yazmıştım, Brezilya federasyonunun özellikle NBA oyuncularına karşı olan sert tavrı değişince, Nene de yeniden milli takıma katılacağını açıklamıştı. Böylece resmileşti Nene'nin geleceği. Valla şaka maka taş gibi takım Brezilya. Varejao, Nene, Splitter, Machado, Barbosa, Garcia ve Huertas. Daha ne olsun? Sürpriz beklediğim takımlardan biri haline geldiler Nene'nin de katılmasıyla, tabii kendilerine beslediğim sempati de (Varejao hariç) yorumumu etkiliyor olabilir. Başarıya ulaşmasalar bile güzel kadroyla geliyorlar, en izlenesi takımlardan biri benim gözümde.

5 FARKLI FIKIR:

mucho dedi ki...

Şuan için ABD'de dahil en iyi potaaltı rotasyonuna sahipler. Hem sert ve fizikli hemde yetenekli ve şutu olan uzunlara sahipler. Eğer Barbosa bundan 3-4 yıl önceki Barbosa gibi oynarsa kesinlikle madalya alacaklarını düşünüyorum.

Adsız dedi ki...

Korkutucu bir uzun rotasyonuna sahip olmuşlar. Uzunlarda çoğu takıma üstünlük sağlarlar bana kalırsa.

gay.prof dedi ki...

Hayırdı sabonis kırım kongomu oldun yoksam?

Unknown dedi ki...

Abd dahil bence şapiyponann en iyi pota altı onlarda olacak. Formda bir huertas ile de barbosa da kendini topa verebilirse bence final görecekler diyorum.

Adsız dedi ki...

machado!!! akranları torun sahibi olmuş o hala oynuyor!!Ayrıca kendisini unutmak mümkün değil!!hayallerimizi yıkmıştı be!!