BIY AD

26 Temmuz 2010 Pazartesi

Heat'in Yeni Transferleri

Jordan, Bird ve Magic'in hep bir ağızdan yaptıkları "Biz rakiplerimizin takımına gitmezdik, onları yenmeye çalışırdık" açıklamalarının ardından böyle birşey geleceği belliydi. Az önce rastladım bir yerde. Bu üçlü birlikte oynasa ne olurdu acaba? Gerçi Bird veya Magic yerine Hakeem olsa daha komple bir üçlü olurlardı sanki. Ama şu üçlüye laf etmeye de dilim varmıyor. Şimdikiler bile ayıpken, onlar 'küfür' gibi olurdu rakip takımlar için.

12 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

82-0.

Adsız dedi ki...

Çekememezlik hat safhada.Clevaland'ın asla ve asla şampiyon olamayacağını 3'ü de biliyor.Şu anda belkide NBA tarihinin en yıldız potansiyeli olan takımı Heat.Lebron, Heat'e gelerek en iyisini yaptı."King without a ring" pankartları seneye rafa kalkacak.

Unknown dedi ki...

'king without a ring' pankartlari kalkicak cunku ortada bir king kalmadi. king yuzuk ugruna gitti wade'e queen oldu.

Unknown dedi ki...

Bu üçlünün neler yapabileceğini o dönemleri izleyenler bilir.Rakiplerini ze eze kaç şampiyonluk gelirdi düşünmesi bile olağanüstü.

Adsız dedi ki...

Yaptiklari aciklamalari yakisiksiz buluyorum. LeBron playofflarda Lakers, Celtics, Orlando gibi takimlari yenmek icin Miami'yi secti. Eger gidipte bu takimlardan birine transfer olsaydi o zaman 'rakipleriyle birlesti' argumani anlamli olurdu. oysaki Miami hic bir zaman LeBron'lu Cleveland'in rakibi olmadi. bi de su var: LeBron eger 7 sene boyunca takimindaki tek allstar olarak oynamak zorunda kalmasaydi eminim su anda sampiyonluklari olurdu ve Cleveland'dan ayrilmak zorunda kalmazdi. tek basiniza kral degil tanri bile olsaniz nba'de sampiyon olamiyorsunuz

Adsız dedi ki...

ilgauskas, mo williams , shaq all-star değildi herhalde... hadi shaq eskiydi tamam da diğerleri lebron varken de seçildiler. yani yetersizdiler ama lebron tek değildi..( antawn jamison da cabası)

Adsız dedi ki...

yanılmıyosam bu üçlünün toplam 13 şampiyonluğu var yani 1980-1998 yılları arasında sadece 5 yıl bu üçlünün yyokluğunda geçti tabii 2 senede jordan beyzbollcuydu. jordannın artık tanrı klasmanında olduğunu ele alırsak bu kadro kusursuz miaminin en az 15 malubiyet alıcağına emninm

Adsız dedi ki...

@Adsiz, @MeZoX

"King without a ring" yerine "Ring without a king" sozu daha dogru olacak bundan sonra.

Adsız dedi ki...

sezon başlasın bakıcaz bakalım kim kral, kim kraliçe, kim uşak, kim hizmetçi.

Vermidon dedi ki...

Sezon başlasın görecez kim kral, kim kralice, kim uşak, kim ahçı, kim bahçıvan.

Alper dedi ki...

'92 Bareclona olimpiyat maçlarını seyretmek yeterli bu üçlü nasıl olurdu diye. Zaman zaman TRT^'te yayımlanıyordu.. özellikle Hırvatisan final maçı..

Dodosuke dedi ki...

Valla jordan bunamıştı basketbolsuzluktan ama diğerlerinin de bu "biz rakip takıma gitmezdik" tavırlarına çok güzel bi cevap vermiş shaun powell denen nba.com yazarı , buyrun hislerime tercüman olan bu adamı bir okuyun ve sonra lebrona yapılan yargısız infazı görün.Benim dilimde tüy bitti.

http://www.nba.com/2010/news/features/shaun_powell/07/27/superteams/index.html