BIY AD

23 Temmuz 2010 Cuma

Kaptan Jack’in Evine Saldırı

Geçtiğimiz çarşamba gecesi 3 silahlı soyguncu Stephen Jackson’ın evine girmiş. Jackson Texas’ta bir basketbol kampındayken gerçekleşmiş bu olay. Soyguncular, Jackson’ın eşi Renata’nın kafasına silah dayamış ve kendisini banyoya kilitlemişler. Ardından evdeki mücevherleri ve 2 silahı çalmışlar.

Öncelikle büyük geçmiş olsun Jackson’a da soygunculara da. Vakti zamanında barda kavga ettiği birine silahla saldırıp ateş açan, Detroit kavgasında başrol oyuncularından biri olan ve saha içindeki hareketleriyle zihinsel açıdan çok da sağlıklı olmadığını apaçık belli eden Stephen Jackson olay anında evde olsa neler olurdu tahmin etmesi bile ürkütücü. Avradı manevi zarar gören, silahı elinden alınan Jackson'ın elinde sadece atı kalmış oldu böylece. Önümüzdeki günlerde konuyla ilgili başka gelişmeler de olabilir Allah korusun, söz konusu Jackson olunca insan ister istemez şüphe ediyor.

2 FARKLI FIKIR:

Batu dedi ki...

Jackson evde olsa ya soyguncular ya da kendisi canlı çıkamazdı, bu yüzden evde olmaması herkes için daha iyi olmuş. Milyon dolarlık bir basketbolcunun evinde güvenlik olmaması da ilginç bir olay. Eğer varsa ve sistem devreye girmediyse daha da ilginç.

liquefied dedi ki...

@Batu

Stephen Jackson'ın oturduğu yer bizdeki siteler gibi bir yer. Etrafı büyük ihtimalle duvar örülü, her tarafta kameralar olan, girişinde güvenlik görevlilerinin beklediği bir yer yani.