BIY AD

24 Temmuz 2010 Cumartesi

Oldu da Bitti Maşallah

Şaşırtıcı bir gelişme oldu bu. Aslında hepimiz playoffların bitiminden hemen sonra bu haberi almayı bekliyorduk; fakat Kobe sezon bitiminden sonra birden 2010 Dünya Kupası’nı izlemek üzere Güney Afrika’ya attı kendini. Haliyle olağanüstü bir yaz piyasası hâkimken biz de hiç merak etmedik süper yıldızın ameliyatını.

Hafta içinde Kobe, bu sezon canını çokça sıkan sağ dizinden ameliyatını olmuş bile. Böyle sessiz sedasız olunca alıştıramadım kendimi. Malum artık NBA’de “The Decision” gibi heyecan verici aktivitelere çok alıştığımızdan, Kobe’den de bir “The Surgery” bekliyordum.

Şaka bir yana süper yıldızın ameliyatını oldu bitti ile geçiştirmesi çok olgun bir hareket bana göre. Oysa ki hiç de kenara atılacak bir olay değil bu basketbol gündeminde; fakat biz sadece “Aaa! Ameliyat bitmiş bile!” diyebildik. Zaten bu ara saman altından çok su yürüttü kendisi. Barnes’ın takıma gelmesi ve Fisher’ın takımda kalması için verdiği uğraş sadece iki örnek. Neyse tekrar geçmiş olsun diyelim ve takımının hazırlık kampına yetişeceğini hatırlatalım süper yıldızın.

NOT: Parmağındaki sorun hakkında şu ana kadar bir açıklama yok Lakers yönetiminden. Bir bakarsınız onu da aradan çıkartır belki.

7 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

Kobe'nin ihtiyacı yok böyle komik şeylere.Tamamen hedefine kilitlenmiş durumda şu an,daha Miami'yi tokatlıycak..

cemşit dedi ki...

Gerçek kral sponsorların oyuncağı değil.

Adsız dedi ki...

İnşallah daha çok uzun süre izleriz bu adamı. adamım ya.

calvin dedi ki...

parmağından da ameliyat olsa ya. ne güzel olur.

Adsız dedi ki...

e yaşlandı artık kobe ya, böyle şeylere ihtiyacı yok. neyse lebron'da olgunlaşır zamanla, zaten aldığı tepkiler bile aklını başına alması için yeterli.

Çağrı dedi ki...

@1 adam haklı beyler

Adsız dedi ki...

O parmağı ameliyat etsinler ya. Boş potaya bile smaç basmaya korkuyor. Adam tamamen şut çekmeye başladı. Tamam yine deli yüzdeyle atıyorsun ama senin o bastığın smaçlar hem o pasif lakers seyircisini hemde takım arakdaşlarını ateşliyordu. Dizinde tamam rahat rahat zıplayabilirsin. Şu parmağı hallet yahu.