BIY AD

26 Aralık 2010 Pazar

26 Aralık Programı

26 Aralık Pazar 22:00 / Phoenix Suns - Los Angeles Clippers
27 Aralık Pazartesi 01:00 / Minnesota Timberwolves - Cleveland Cavaliers
27 Aralık Pazartesi 01:00 / Chicago Bulls - Detroit Pistons
27 Aralık Pazartesi 02:00 / Memphis Grizzlies - Indiana Pacers
27 Aralık Pazartesi 02:00 (NBA TV) / Atlanta Hawks - New Orleans Hornets
27 Aralık Pazartesi 02:00 / Washington Wizards - San Antonio Spurs
27 Aralık Pazartesi 03:00 / Philedelphia 76'ers - Denver Nuggets

Sıkışık ve çok çekici olmayan bir program var bu gece. Saat 02:00'de NBA TV'de yayınlanacak olan maçta Hornets evinde Hawks'ı ağırlayacak. Gecenin çekişmeli geçmesi beklenen karşılaşmalarından. Herkese iyi seyirler.

Düzeltme: Suns-Clippers maçı NTV Spor'un yayın akışından çıkarılmış maalesef. Hem NTV, hem NTV Spor'u Yüzde Yüz Futbol'a ayırmışlar.

4 FARKLI FIKIR:

Heimdall dedi ki...

ntvsporun yayın akışında bu maç gözükmüyo şuan zaten farklı bir program var maç nba tv ye mi alındı ?

Unknown dedi ki...

İki kanalda birden aynı programın yayınlanması tam bir saçmalık. maçın başlamasını bekliyordum başlamasına rağmen halşa yayına geçmeyince burayı kontrol edeyim dedim yanlış mı gördüm diye o sırada düzeltmeyi farkettim

Onur dedi ki...

Ya lig maçı yok zaten. Kim ne yapsın ezik takımların ezik teknik direktörlerini. Ya ne salaksın NTV ne güzel Grifin izleyecektik

mucho dedi ki...

Hemen Ntv'yi suçlamayın güzel kardeşlerim. Benimde bir bilgim yok ama olay şu şekilde gerçekleşmiş olaiblir. Ntv'nin anlaşmasında -çok özel durumlar hariç- haftada 2 maç yayını var ve bu maçlar taaaaa sezon öncesinde belirleniyor. Belli ki ntv yayın ekibi Hedo'dan dolayı pho-lac maçını istemişlerdi. Hedo takasından sonra -işte bu özel durum- nba yönetiminden rica edip dünkü orl-bos maçı ile takas etmişlerdir. Yoksa adamlar manyak mı da güzelim maç duruken iki kanalda da aynı programı versinler.