BIY AD

20 Şubat 2011 Pazar

Ateş Olmayan Yerden Duman Çıkar Mı?

Suns'tan ayrılıp ayrılmayacağı aylardır konuşulan Nash bu sefer farklı bir konuyla gündeme geldi. Yıldız oyun kurucunun kasım ayında biten evliliğine dair inanılmaz iddialar çıktı ortaya. İddialara geçmeden evvel bilmeyenler için konuyu biraz açıklayayım. Nash 2005 yılında evlendiği Alejandra Amarilla ile geçtiğimiz kasım ayında aniden ayrılık kararı almıştı. Hatta o kadar aniydi ki bu karar, üçüncü çocukları dünyaya geleli henüz 24 saat olmuştu. O dönemlerde durumdan işkillenilse de pek bir haber çıkmamıştı olayın gelişimi hakkında. Şimdilerdeyse medyada, çiftin ayrılığına eski bir Suns oyuncusu Barbosa'nın sebep olduğu konuşuluyor...

Söylentilere göre Nash, eşinin Barbosa ile bir ilişkisi olduğunu öğreniyor ve ardından ayrılık kararı alıyor. Çiftin boşanmadan önce bir dönem ayrı evlerde yaşama sebebi olarak da bu olay gösteriliyor. Hatta ve hatta çiftin son çocukları olan Matteo'nun babasının Barbosa olduğu bile konuşuluyor. Olayla ilintili iddialar bununla sınırlı değil. Nash yalnızca eşinden ayrılma kararı almıyor, aynı zamanda Barbosa'nın da takımdan gönderilmesini talep ediyor. Yaz döneminde yapılan Barbosa-Hidayet takası da buna dayandırılıyor. Buraya kadar insanın aklı karışmıyor değil. Hem boşanma, hem Barbosa'nın gönderilmesi kararı hakikaten de aniden gelişti.

Amma gelelim başlığın cevabına. Ateş olmayan yerden zaman zaman da olsa duman çıkar efendim. Tıpkı bu olayda olduğunu düşündüğüm gibi. Ortada söylenenlerin doğruluğuna dair herhangi bir delil yok, tam aksine Nash'in takım arkadaşının gittiği gün twitter'dan paylaştığı bir yazı var ki söylenenlerin doğruluk payını epey azaltır cinsten. "Bugün bir devir daha kapanıyor. Yakın dostum Barbosa bugün takımdan ayrılarak beni görkemli Suns döneminden geriye kalan tek oyuncu yapıyor. İyi şanslar kardeşim" diyor Nash. Bu, eşini ayartmasının karşılığı olarak takımdan gönderilmesini istediği bir adama karşı gösterilebilecek bir soğukkanlılık değil. Bu sebeple iddiaların mesnetsiz olduğunu düşünüyorum. Laf aramızda çok sık dillendirilmeye başlandı bu tarz çirkin olaylar. Hatta Can bu yüzden LeBron'un baş kahramanı olduğu benzeri bir hadiseyi bloga taşımak istememişti. Ben de doğruluğuna inanmadığım, hatta biraz da saçma bulduğum için bu haberi yazmak istedim.

7 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

Lebron ne yapmış, onu da paylaşsanız eğer saçmasalak asılsız birşey çıkmadıysa.

X fanları üzülür diye sansasyonel ama doğru bir haberi yayınlamamazlık yapmayın lütfen :P

Deniz dedi ki...

işte o tweet: http://twitter.com/SteveNash/status/18362760016

ben de inanamadım bu olaya. böyle bir şey olsa steve nash kesinlikle böyle bir tweet atmazdı. yeni takımında başarılar filan derdi geçerdi.

Ender dedi ki...

bu batılılar gerçekten de tam bi ahlaksızlık abidesi. özellikle futbolda çok yaşanıyor bu durum. almanya ve ingiltere de başı çekiyor. sanki başka kadın yok da takım arkadaşının eşini ayartıyorsun. bu nasıl bir düşüncedir. bu haberleri istisna sanmayın, son yıllarda resmen moda!

Adsız dedi ki...

di mi ender. kahrolsun batı yaşasın şeriat!!11

Adsız dedi ki...

bi de bi şeye benzese gam yemiycem

Ender dedi ki...

doğu kelimesini şeriatla özdeşleştirmek de son 10-15 yılda peydah oldu. uzakdoğu kültürünün yanında, şeriat bedevi geleneği kalır. ama ülkemizde verilen tarih eğitimi ; istanbul'un fethi, malazgirt zaferi ve atatürk'ün hayatından ibaret olduğu için, dünyanın doğusunu iran, batısını avrupa ve abd olarak gören liseliler görmek normal karşılanabilir. suç sende değil "adsız", sana kızmak terbiyesizlik olur çünkü eşek önüne ne koyulursa o'nu yemek zorundadır. sen de önüne koyulanla, ancak bu seviyeye gelebilmişsin. evet, başkasının karısıyla birlikte olmak büyük bir ahlaksızlıktır ve batıda çok sık rastlanıyor. eğer bunu dedim diye "yaşasın şeriat" diyebiliyorsan, suç sende değil kesinlikle.

QuaresmA dedi ki...

Çocuk ne renkmiş ki ?