BIY AD

22 Şubat 2011 Salı

Atladım Aslanın Üstüne, Karnına Tak Tak Tak...


Link

Efendim, yukarıdaki videoda Miami'nin iki süper yıldızı Wade ve LeBron, NBA Entertainment kapsamındaki çekimlerde... Çekimlerin başlaması için Bosh'ın gelmesini bekliyorlar ve bu sırada can sıkıntısından kamera karşısında başlıyorlar şova. Önce Wade, Blake Griffin'in smaç yarışmasına gönderme yaparak, "İzleyin, ben şimdi Griffin'im." deyip smaç basar gibi yapıyor. Ardından LeBron alıyor sazı eline ve "Ben olsam arabanın değil, zürafanın üzerinden geçerdim. Tam üzerinden uçarken de zürafanın kafasını aşağı doğru eğerdim." diye espri yapıyor. Ardından Bosh tuhaf bir yürüyüş şekliyle içeri giriyor.

Üç yıldızın çok eğlendiği ortada. Ama senelerdir smaç yarışmasına katılacağı söylenip de bir türlü arz-ı endam etmeyen LeBron'dan bunları duyunca insan bir tuhaf oluyor. Söylediklerine aslında kulak aşinalığımız var. Bu seneye kadar yarışmaya katılması halinde kazanacağına kesin gözüyle bakabilirdik ama artık durum öyle değil. Görüntülerden çıkarılacak bir başka sonuç da Griffin'in ne kadar etkileyici olduğu, her yerde kendisinden bahsediliyor. Onun kadar spektaküler biri değil de sıradan bir oyuncu kazansaydı yarışmayı Wade veya LeBron'dan bu tarz görüntüler izleyemezdik hehalde.

7 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

Senin o Nasreddin Hoca fıkrası gibi anlattığın şeyi Vincanity maçta yaptı yiğenim.. Ne boş adam arkadaş yahu.

Absürd dedi ki...

O zürafanın kafası olayında Mozgov'a sağlam gönderme yapıyor zaten Wade'de arkadan destekliyor haha

calvin dedi ki...

bi türlü katılmadığı yarışma hakkında atıp tutması da neyin ne olduğunu gösteriyor. brava lebron.

Adsız dedi ki...

Ayıptır yahu bu kadar da AntiLeBroncu olunmaz ki.Adamı sevmiyor olabilirsiniz ama her lafında hemen dalga geçmeye çalışmayın ayıptır ayıp!!!

Adsız dedi ki...

Bosh da sıçmaktan mı geliyo acaba

Adsız dedi ki...

O değilde Lebron resmen el hareketi yapıyor kameraya :D

Adsız dedi ki...

atma ziya