BIY AD

21 Şubat 2011 Pazartesi

Helal Sana Çocuk

Cumartesi gecesi düzenlenen smaç yarışmanın etkisinden henüz kurtulamamışken, genç yıldızdan hayranlık yaratacak bir hareket daha geldi. Bildiğiniz gibi Griffin geçtiğimiz günlerde, liseden takım arkadaşı ve yakın dostu olan Wilson Holliway'i kansere kurban vermişti. Smaç yarışmasının ardından bir açıklama yapan Griffin, "Bu şampiyonluğu çok istedim ama asla kendim için değil, Holliway için istedim. Kazandığım bu ödülü ailesine vermeyi planlıyorum" dedi. Ayrıca arkadaşının vefatı üzerine yaptığı bir başka röportajı da buradan izleyebilirsiniz.

Lige basketbolcu kimliğiyle kattığı keyif zaten tartışılmaz. All-Star maçında, o kadar süper yıldızın arasında bile hiç azımsanmayacak bir kitle tarafından destek geldi kendisine. Ama görüyoruz ki gönülleri yalnızca parkede fethetmeyecek bu genç adam. Draft edildiği ilk günlerde kendisinin Duncan gibi bir profesyonel olduğu söyleniyordu. Basketbolseverler olarak Duncan'ın yavaş yavaş kariyerinin son demlerini yaşadığı gerçeğiyle yüzleşirken, bu söylentilerin doğru çıkmasıyla avutuyoruz kendimizi. Aldığı ödülle alakalı, yaşının çok ötesinde göstermiş olduğu olgunluğun da ağabeylerine ders olmasını temenni ediyoruz.

1 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

Bence de cok takdir edilecek bir konusma ve tavır sergiledi. Ozellikle Nate Robinson'un smac yarısmasını kazındıktan sonra yaptıgı hareketleri hatırlayınca, Griffin super birisi.