BIY AD

23 Şubat 2011 Çarşamba

Şok Gelişme, Deron Williams Nets'te

NBA kaynaklarının verdiği bilgiye göre Utah Jazz ve New Jersey Nets odaklı sürpriz bir takas gerçekleşti. Deron Williams Nets'e takas edildi. 23 yıldır Utah Jazz koçluğunu sürdüren Sloan'ın istifasında başrol isim olarak dikkat çeken Deron Williams sürpriz bir şekilde Utah'tan gönderildi.

Derrick Favors ve Devin Harris ise Utah yolunu tuttu. Ayrıca Utah Jazz, Nets'in iki adet 2011 birinci tur draft hakkını aldı. Devin Harris son zamanlarda sıkça dedikodularda adı geçen biriydi fakat Utah işi onun için de çok ani ve sürpriz olmuştur. Utah Deron'un yerini Harris gibi potansiyeli olan bir isimle doldurmaya çalışacak. Ayrıca önemli bir pota altı oyuncusunu kadrosuna katmış oldu yıldız guardı karşısında.

Bir başka takasta ise Nets Brandan Wright ve Dan Gadzuric'i kadrosuna katarken, Troy Murphy'yi Warriors'a yolladı. Warriors'ın Murphy'nin kontratını satın alacağı ve şutör uzun için başta Magic olmak üzere şampiyonluk hedefleyen takımların pusuda olduğu konuşuluyor.

10 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

brandon wright da njn e gitti

Kaan Eren dedi ki...

Harris'in yillardir potansiyeli var ama cok daginik. Bu arada yahoo sports'dan unlu Woj Gadzuric-Murphy takasinin ayri oldugunu yazmis Utah-Nets-Goldenstate uclu takasi degil yani. Nets icin Harris'den sonra cok onemli bir adim.

Adsız dedi ki...

Lan madem adamı takas edeceksiniz sloan niye harcandı??? Tam mormon bunlar ya

Onur dedi ki...

Yalan valla Yalan. Yok artık. Bu kadar yıldız takası çok bir lig için

Adsız dedi ki...

İşin ilginci bütün yıldızlar batıdan doğuya göç ediyor.
Kobe, durant, paul dışında batıda yıldız kalmadı nerdeyse.
Ama buna üzüldüm mü tabii ki hayır :))

Adsız dedi ki...

hocam carmelo geliyo gidiyo haber üstüne haber oldu deron haberi altyazı gibi geçti bir değerlendirme yakışır

Onur dedi ki...

Deron Williams zaten gidecekti. Denver gibi son sene stresine girmek yerine takas ettiler çokta iyi oldu. Kurtuldular şerefsizden. Aldıkları şeylerde fena değil. Deron'da türkiyeye gelen yaşlı futbol yıldızları gibi oynamaya değilde ortam olsun diye NETS'e gitti. New York'a taşınıcaz ayağına. O bu değilde Sloan'a yazık oldu

Adsız dedi ki...

o çanta derona mı aitti yoksa:D hayır 3 gündür bekliyoruzda cevabı.ee bir zahmet cevaplayın artık.M

Barış dedi ki...

Yok artık Utah!!! Bu takasın anlamı şudur bence. Utah yönetimi hem Sloan'ı hemde Deron'u takımda istemiyormuş ama taraftardan çekinip Sloan'ın gönderilmesinde Deron'u kalkan yapmışlar sonra da sıra Deron'a gelmiş. Tebrik ediyorum çok iyi oynamışlar oyunlarını!!!

Bütün borular sizin olsun dedi ki...

Sloan'u savunanları anlamıyorum.Adam 20 küsür yıldır aynı sıradan hücum sistemlerini oynatıyor.Artık basketbol değişti.23 yıl öncesi gibi oynanmıyor. Elindeki adamlara göre sistemi uydurabilmelisin.Bakınız Popovic...

Yok efendim "vefa istanbul'da semt adıymış"mış.23 yıldır başarı yok.Fazla bile sabretmişler.Tamam Jordan olmasa 90'larda başarı gelirdi ama 23 yılda bu mudur yani?